Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
metal01
őstag
válasz
csubuka #62639 üzenetére
Az a "kis kampó" nem szerelhető. Az a billentyűzet panelen van gyárilag. Ha az letörik, akkor annak annyi. Egyébként Tikakukac kolléga ha jól gondolom az én esetemet említette. Nekem pattant el minden ok nélkül az egyik kurzor billentyű alatt ez a fém pöcök a T400-ban. Ez nem javítható. Vagy lehet, hogy valakinek van olyan technikája és türelme, hogy mókol vele. Én inkább vettem egy másik billentyűzetet, szerencsére jó áron. Igaz, hogy nem magyar lokalizációs lett, hanem angol, de engem nem zavar.
Érdekes ez a ALPS, Chicony, NMB dolog is. Az én törött billentyűzetem FRU alapján Chicony amit mindenki szid, hogy silány, stb. Én ezt nem vettem észre. 2 évet használtam, sehol egy flex, nyekergés, semmi. Masszív mint az állat. Csak épp egyik pillanatról a másikra az egyik gomb megadta magát...
Amit most szereztem FRU alapján NMB. Elég jónak tűnik, ez is masszív, pöpec. Remélem ez nem dobálja majd ki a gombjait
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DJI topic
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest