Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Nem-e?
Javíts ki, ha tévedek, de tudtommal a VRM ezeknél a prociknál is egy regiszterből olvasgatja ki a VID-et, ami alapján adja a kakaót a procinak. Ha ide be lehet írni kevesebbet, akkor többet is. Namármost, mi ezt elkezdjük írogatni. Ha ez I2C buszon keresztül történik, az máris egy remek lehetőség, ahol előfordulhat, hogy két kérés egyidejűsége setén összeütközzenek, és akkor egy remek FFFFFF-el kitöltött (maxfesz) VID-et küldjön a procinak.
Remekül eljátszották páran különböző videókártyákkal ezt, ilyen 1,6V-os feszeket generálva.
De ha ez nem is játszik, tényleg, mi garantálja, hogy pontosan az fog történni, amit szeretnénk? Hogyan tudjuk ellenőrizni? Lehet, én vagyok paranoiás, de én ha valamit nem tudok ellenőrizni, inkább hagyom, ahogy van gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Javíts ki, ha tévedek, de tudtommal a VRM ezeknél a prociknál is egy regiszterből olvasgatja ki a VID-et, ami alapján adja a kakaót a procinak. Ha ide be lehet írni kevesebbet, akkor többet is. Namármost, mi ezt elkezdjük írogatni. Ha ez I2C buszon keresztül történik, az máris egy remek lehetőség, ahol előfordulhat, hogy két kérés egyidejűsége setén összeütközzenek, és akkor egy remek FFFFFF-el kitöltött (maxfesz) VID-et küldjön a procinak.
Remekül eljátszották páran különböző videókártyákkal ezt, ilyen 1,6V-os feszeket generálva.