Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Igaz, a több száz ember tényleg nem garancia a jóra. De egyetlen szóval leszarozni azért meredek, és szinte majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fejlesztő vagy...
2. A termék használatára senki sincs kötelezve. Senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez és kényszerítik az adott verzió használatához. De egyébként bárki kezébe veheti a kis billentyűzetét és írjon jobbat. Ha nem akkor meg használjon LibreOffice-t, vagy OpenOffice-t...meg van még pár alternatíva, nem kötelező MS-t használni...sem...Ajánlom a Notepad alkalmazást. Igazán sallangmentes. De azért nem a víz a hülye mert valaki nem tud úszni...(#42028) brd: Akkor nézd csak vissza mi volt a probléma az újjal...nézd meg milyen hihetetlenül komoly aggályokat vetett fel az egész elsős évfolyam nevében...Kb annyit, hogy nem ismerik megfelelően.
(#42004) nap Én vagyok a troll amiért nem adtam magyarázatot arra a kérdésedre, hogy milyen előnye van. Úgy gondolom ha valaki leszaroz valamit akkor előbb indokolja meg ő az állítását. Mellesleg én nem mondtam, hogy egyik jobb a másiknál de ahhoz, hogy ez feltűnjön a talán le kéne venni a troll maszkot úgy talán a szövegértéssel sem lenne gond...
De én nem bántok senki ám. Használjon ki mit szeretne...De azért egy rövid, tényekkel alátámasztás nem ártana az üres fika mellé.
Áhhh....nem hiszem el, hogy megint sikerült...
-
rgeorge
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest