Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Gondolom. Értem én, hogy a napster rossz, a sör jó. Azt is értem, hogy a TN sz@r, az affs ips mva, pva, jó! A cégnél dell ips montorok vannak. A pivot klassz, az usb hub remek. A színek is biztos sokkal jobbak, de, de……ez engem sosem izgatott fel túlságosan.
Nekem 14”-os notebookom van. TN panel gyárilag, fakó színekkel. Nem is gyártották máshogy. Igénytelen vagyok. Valószínűleg nem is lett volna pénzem rá, ha létezne gyári megoldás. Vannak emberek, akik nem tehetősek és 100k-s notebookot vesznek, akár a gyermeküknek, hogy tanulhasson. Meg egyetemisták, akik ennek feléért. Nem tudják mit vesznek, lehet nem is járnak utána, (és még az is meg eshet, hogy soha nem is fog nekik feltűnni). Nem akarok belemagyarázni. Rendkívül tisztelem az itteni szakértelmet, akik szinte mini kutatással jobbat készítenek maguknak, és ezt közzé is teszik. Valamit abszolút elítélem a gyártók és a vevők által közösen generált fogyasztói társadalmat.
Sajna félő, hogy több év múlva a 6-os nélküli, szigetes billentyűkön, érintve gépelünk, a pár mm vastag forró eszközünkön, fél percig olvasva a 21:6-ra írt mondatokat. És ezért én leszek az igénytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest