Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
amargo
üzenetére
Van már is pár kérdésem.
Van hozzá egy ultrabase 3 dokkolóm, esetleg valahogy rálehet venni a Power Manager-t, hogy ha bedokkolom, akkor váltson át egy másik power plan-re - módra?
Mivel, dokkolóban felválthatna max-ra is, ilyenkor azt jelenti, hogy valahol az asztalon van és nem zavar..
A másik kérdésem, hogy van ebben egy F5521gw bővítés - gyanítom ezért 1553g-os a készülék, meg a +4G
-, ami GPS-t is tartalmaz. Én a Location and Other Sensors-ba be is kapcsoltam, de se a Location Activity-ben se a hozzá adott programmal nem látok semmit. Kiraktam egy időjárás gadget-et, de ott van mellette egy piros x, a GPS Tracking meg csak műholdakat talál.. ezek alapján A-GPS van benne. Márpedig, ha ez a helyzet, akkor pillanatok alatt kellene jelet találnia. De nem teszi, percek múlva is csak annyi történik, hogy lát esetleg 1-2 műholdat, de a pozícióját nem tudja meghatározni.Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AliExpress tapasztalatok
- Subaru topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, ami GPS-t is tartalmaz. Én a Location and Other Sensors-ba be is kapcsoltam, de se a Location Activity-ben se a hozzá adott programmal nem látok semmit. Kiraktam egy időjárás gadget-et, de ott van mellette egy piros x, a GPS Tracking meg csak műholdakat talál..