- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #24194 üzenetére
én mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem hitte el hogy a kutyának rettentő nagy szüksége van egy saját gépre. hiába no, ezek a nők egyre furfangosabbak.
@sutszi: életem első tartós hátizsákja az 5.11 tactical rush szériája (mondjuk rush 24). ez amit linkeltél (bocs) kábé a reklámszatyor kategória ahhoz képest. volt előtte egy erősnek és tartósnak tűnő camelem, aztán egy évesen már én varrogattam otthon a kici kínai emberke után.
nagyjából ilyen árban is van a táska... ...ha van usa címed. állítólag jobbak lesznek az árak az európai webshoppal, de most még 25% áfa meg brutál shipping van.
ezek az 5.11 cuccok egyébként elég lenyűgözőek. életem legkényelmesebb rövidgatyája, nagyon sok más gazdag amcsi szerint életük legjobb télikabátja, nem-koszolódó uniformis, örökéletes zseblámpa, gépfegyver-hordozó táska meg miegyéb. nem hittem el hogy nem az x+1 kínai vacak míg meg nem tapasztaltam. az egész világon sok helyre szállít a hadseregnek és egyéb rendfenntartó erőknek, tényleg nem az a "hoppá tönkrement" cucc.
nem releváns, csak a nem-kommersz hozzáállást minősíti, hogy vannak direkt "glock 9 előrántó" zsebek, meg külön "turistának látszós" kategória mindenből. tipikusan az a cucc, amikor a pólós-farmeres ami rendőr kezében ott terem a pisztoly, és te meg asziszed csak a filmben van ilyen. közben meg a póló rejtett zsebes.
nem kapok jutalékot, csak tényleg olyan anyagvastagságú meg masszivitású minden cuccuk, amilyet előtte még sose láttam. legalább szétnézni érdemes.
csendben hozzáteszem thinkpad a céges noteszük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest