Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Igen, azt észrevettem, hogy csak kicsomagolja a drivert. De utána megadtam neki azt a mappát, hogy onnan frissítse a drivert, és a végén kiírta, hogy vmi hiba volt a telepítés során.
Innen töltöttem le neki a drivert:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-4LXTHS.html
Pontosabban ezt:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-4V3MN7.htmlDe a windows (xp) feltelepítette magától is, ezért gondolom hogy vmi történhetett vele, mert nálam először jó volt, mindenféle trükk nélkül.
A bios-ban pedig ezt írja:
MAC Address (Internal LAN): Not ApplicableA srác aki hozta alig ért a gépekhez vmit, azért is akarja eladni. Ezért már arra is gondoltam, hogy kicsit "erőszakoskodhatott" az utp kábellel... de ránézésre jónak tűnik az utp csati.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő