Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
szerintem abban az ulv kategóriában, amiben indul, még a 15w is kínos. bár én sem hiszek ezekben az adatokban, de anno tettem egy keresést és volt egy ipon teszt, amiben nagyságrendekkel többet fogyasztott az inteles procinál, ami az akkuidőben mutatkozott meg. plusz nálam a cnq sem ment. az a két szám közötti távolság azért valamilyen nagyságrendet mutat, ami még mindig sok. illetve kevés.
speciel én semmiképp nem vennék még egyelőre amd-s mobilprocit, még ha elhagyom az ellenszenvemet is az ati-amd tengely iránt, akkor sem. (just personal, a barton socket A zsákutca meg az alsógatya foglalat váltogatásaik és két db vga szívás után megfogadtam, többet színes papírfecnikkel nem tömöm ezen cég száját, legyen bármilyen ultrahiperszuper űberfasza gazdaságos ár érték gyémánt arany megoldásuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest