Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreAz g4-es X13 Yoga pont hogy nem gyengébb hanem sokkal masszívabb lett mint az X13. 
 A korábbi X13Y még műanyag volt, az új már teljesen fém mint az X1, és a hűtésük az alaplap is nagyon hasonló, na meg az ára is €2000-ról indul. Nem is nagyon tudok érvet felhozni hogy az X1Y vagy a X13Y közül melyiket válasza aki ilyet szeretne.
 Ja és matt, a kijelző kimondottan jó.
 Már leírtam sokszor, hogy magamnak sosem vennék ilyet, ha valaki megvádolna, hogy reklámozok egy típust  
 L13Y még nem volt a kezembe.
- 

válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreNem tudom, nekem L13 Gen3 a céges Yoga. 
 Ez nagyon rossz, nem tudnék egy dolgot mondani, ami tetszik benne.
 De hogy tükrös a kijelző, alig van key travel, akku alig bírja 3 órát, melegszik, random süvít terhelés nélkül is, a fizikai flex olyan mint egy papírmappán, az egyik zsanér gyárilag ferde (több kollégáét is megnéztem, nem mindegyiken ilyen, de elég sokon), és még sorolhatnám, nekem ez nem kéne még nagyon nyomott áron sem.Ennek ellenére nagyon nyomott áron majd meg fogom venni ha még a cégnél leszek akkor, és megy apróra.  Hogy az X változat milyen, nem láttam még olyat. 
 Én alapvetően sem vagyok egy nagy tablet-párti, szerintem az X230 tabletnél ez a vonal el lett vágva elég rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest