Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Igaza van Tikakukacnak, de nekem eddig pl. csak jó tapasztalatom volt mindegyik utángyártott aksival. Most kb. 15db-nál járok különböző gépekbe. Eddig greencell és patona volt a nyerő nálam.
Néha még belehet itt szerezni régebbi gépekhez egy-két jó original aksit hardveraprón, de hát tudjuk, hogy azokra kb. hányan repülnek rá egyszerre.
Eddig egy rossz tapasztalatom volt anno, T61p-be rendeltem ebay-ről original bontatlan aksit, de az meg sem akart "moccani" annyira rottyon volt már. De normális volt a forma mert visszautalta a lovettámat mindenféle hercehurca nélkül.
De pl. mostanában belefutottam két magyar cégnek is a honlapján false hirdetésbe.
Ez egyik W701-hez árult utángyártott aksit a másik pedig W700-hoz.
Ez elsőnél még kaptam visszaigazolást, hogy sikeres volt a rendelés stb., igaz, hogy az is bele volt írva, hogy 3 hónap mire ideér. Még fel is hívtak rendelés után, hogy lattam mennyi idő mire megjön..? :O mondtam, hogy persze nekem nem gond kitudom várni. Aztán 2 hét múlva hívtak újra, hogy nem tudnak szállítani.
A másik egyből hívott, hogy sajnos az a termék már nem kapható, én meg mondtam, hogy akkor sürgősen le kellene venni a webshopból... picit már elkanyarodtam a témától, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Y50-70
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest