Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
zsolti75 #120145 üzenetére
Mondjuk az a része érdekel kevésbé, a Dellemen is ha lenne időm már marnám befele a plusz 10 deka rezet, hogy lehessen rendesen használni, paszta a legkisebb bajom.
grabber: Az első gondod, hogy nálad egy fapad kijelző lett kérve a gépedbe. Nekem sem tetszett, kutattam és megvettem a "nagypanelest". Ez már jó
A másik, hogy listaáron, bruttóban, business class kb. nincs. De tényleg, kérdezz meg egy másik értékesítőt ha nekem nem hiszed el, hogy amikor bemész a boltba és látsz egy 7430-as Latit 750k-ért, az nagyjából sosem lesz eladva, még a körúton sem. Mert 300k-ért fogják megvenni a céges flottába, az a valódi ár, azért látod az aprón is ezeket ennyire durván beszakítva.
A support az, amit még nem értékelsz. De fogsz. Hidd el. Fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bivaly erős újszerű Dell Latitude 5530 (Intel Core I7 1270P (!!) 32Gb DDR 512Gb SSD) Windows 11 Pro!
- Gyönyörű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows 11 1.08kg)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest