Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
thgergo
üzenetére
Igen, ezek az S-esek amúgy masszívabb vázúak, fém az egész és nagyon jól szerelhetőek. Kár, hogy a memóriaslotot kivégezték rajtuk, mert amúgy nekem is T14s-em lenne most a T14 helyett.
#117614 Tikakukac: "de azért tudtak prezentálni bárhol-bármikor"
A latidról nem tudok nyilatkozni (nem használok Dell-t, sok a rossz tapasztalat
) de azt nyugodtan megjegyezhetem, hogy az elmúlt 5-6 évben, amióta frisebb ThinkPad gépeket használok a T420-nál, azóta is mindig tudtam prezentálni ügyfélnek, amikor kellett. A T460s-en is, a T480s-en is, és most a T14 G1a-n is. Sőt, most már inkább ezekkel tudok, mert a T420-on már pl. probléma, hogy modern projektorra nem tudom rákötni HDMI híján, és nem tudom könnyen tölteni kollégák töltőjéről, mert USB-C-t sem tud. Az pedig külön nehézség, hogy ronda a kijelző, és a sebessége miatt is már kellemetlen lenne."Minden kinyitás és dokkolás egy új nyereményjáték."
Én már rég kukáztam volna, ha nekem egy gép ezt műveli....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de azt nyugodtan megjegyezhetem, hogy az elmúlt 5-6 évben, amióta frisebb ThinkPad gépeket használok a T420-nál, azóta is mindig tudtam prezentálni ügyfélnek, amikor kellett. A T460s-en is, a T480s-en is, és most a T14 G1a-n is. Sőt, most már inkább ezekkel tudok, mert a T420-on már pl. probléma, hogy modern projektorra nem tudom rákötni HDMI híján, és nem tudom könnyen tölteni kollégák töltőjéről, mert USB-C-t sem tud. Az pedig külön nehézség, hogy ronda a kijelző, és a sebessége miatt is már kellemetlen lenne.