- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #106723 üzenetére
(#106724) vicze1: Én a wifis eredményeket szoktam legtöbbször nézni.
Ott a régi 9 cellás T430-al 6,5 órát mértek [link] , ráadásul a legtorkosabb i7 CPU-val, plusz GPU-val, ez kb. megfelel annak, amit a szintén i7-es T420-ammal megszoktam.
Ugyanabban a tesztben a T450s i7-el 5,5 órát tudott, igaz, fele (48wh) akkuból, ami azért nem rossz szvsz, de azért nagyon messze van a 10 órától. [link]
Az újabb tesztverzióban, ami amúgy rosszabb üzemidőket adott, a T460s már ismét 6,5 óra, 48Wh-val [link] . Nálam inkább a notepad-jegyzetelés meg pár nyitott weblap kategória, amivel 6+ órát elmegy, de biztos az én készülékemben a hiba.
Viszont referenciának jó, hogy a T480s ugyanitt elment 9 órát, igaz, majd 20%-al nagyobb akkuval (57wh) [link] , de azért javult így is fajlagosan valamennyit. Érdekes, hogy a T490s alig lett jobb, 10 óra, a LP kijelzővel ráadásul [link] . Szóval arányaiban is azért mások a számok, mint a hivatalos adatoknál.Ezt mondjuk egyszer kipróbálnám, mit is hoz a gyakorlatban, főleg a T490s-en, milyen tempó mellett is jön ki az a 10 óra 57wh-ból, mert ugye a CPU-nál nem éppen azt látni, hogy a takarékosság bajnokai lennének ezek a 14nm-es négymagosok, ha használják is őket. Mondjuk, ha sikerül találjak egy szép használt jóáras T480s-et még lehet belőle beszámoló.
A 970 Pro-nak honnan veszed a 8,5W-ját?
Az adatlapján, amit linkeltem átlag 5,2W szerepel írásra és olvasásra is [link] , 5. oldal, specifikációs táblázat.
A webappos dolog érdekes, nálam is fut pár webapp, és jól kezeli őket, nem érezni lassabbnak, sőt, van ahol a kedvezőbb erőforrás használata révén ezt jobban is tudom használni. A Quantum-al sokat fejlődtek ezen a téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest