Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
Tim82 #102658 üzenetére
Na ez az utolsó 2 típus nagyon szimpatikus első látásra. Létezik az amire én gondolok csak a keret kevés.
Más márkában van esetleg erre alternatíva? A trackpad-re szükségem lenne.Egyébként pedig az az egyik bajom a dGPU-val a laptopokban, hogy alig erősebb mint az iGPU. Legalábbis ez az eddigi tudásom, tapasztalatom, illetve csak a benchmark pontokat hasonlítottam össze. Aztán akkor minek szívni vele, driver, plusz erőforrás allokáció, nehezebb, stb.
A fenti legújabb kategóriás laptop is ezt erősíti meg bennem: [link]
A T500-al is ez a helyzet. Persze sok tényező is közrejátszik még, amiket én nem is ismerek. Javítsatok ki. -
Frawly
veterán
válasz
Tim82 #102658 üzenetére
Wow, ezt nem is tudtam, nekem teljesen kimaradt. Kár, ahogy nézem, a T495 elég drága, de szimpi. Ezeknek a Ryzen U-prociknak pont a Vega GPU miatt van értelme, mert amúgy CPU erőben nem jobbak, mint egy Core i U, hanem IGP-ben verik rommá. Persze ezek a Vega-s megoldások sem váltanak ki egy normális dedikált GPU-t vagy eGPU-t, csak a gyenge Intel GPU-khoz képest jelentenek előrelépést. Azért ezek az U-s Ryzenek továbbra sem gamer gépek.
Készülök pont én is laptopot venni, de még nem tudtam dönteni. A laptopos topikban lebeszéltek az ASUS GL702ZC-ről, hogy elégtelen a hűtése, de ahogy nézem, mindegy mit veszek, ~1000-1500 GBP határig az összes gamer laptopnak lepkefing a hűtése. Ebben az ársávban vehetem az isten laptopját is, akár újonnan, akár használtan, mindegyik erősen kompromisszumos lesz, vagy a hűtés, vagy a bővíthetőség, vagy valami más, ha nem thermal throttlingol akkor power limit miatt lesz throttling. Pedig olyan extra igényeim nincsenek, hogy hosszú akkuidő, meg kis súly, mert mindig konnektorba kötve lenne használva, nem nagyon hordoznám. Meg a poén, hogy játékra van desktop gépem, szóval nem gamer laptop lenne, de néha letolnék rajta egy kis játékot is (mondjuk ha az ágyban akarok pihenni és nem akarok desktop gép előtt görnyedni), csak azért nézelődök gamer kategóriában, mert elegem van az integrált grafikus lassítókból.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Tim82 #102658 üzenetére
Hát ha még a régi / hagyományos / IBM minőséget is tudná hozni, még vennék is (újra). A rollcage Kínában ismeretlen, hát kikerült belőle (mondjuk a Latitudeben sincs, de a Lifebook talán még tartja magát, a Skylake-es generációban még volt), kijelzőmerevítés minek, a billentyűzetkiosztás utolérte a kommersz vackokat (mondjuk ebben a többi is nagyon igyekszik, sajnos). Hátracsúszó kijelzpfedél? Ajaj, hogy fog oda beférni a nagyobb aksi? Bár gondolom már itt is inkább belülre heggesztik mint a telefonoknál (ebben sajnos már a Latitude is követi a szar trendet). Azt nem értem hogy ennyi pénzért miért nem képesek hallgatni a felhasználói igényekre. Mert ha egy 99.999 Ft-os teszkós vacakról lenne szó, még megérteném, de itt nehezen lehet azt mondani hogy nem fért bele a luxusprofitba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest