Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tim82 #102280 üzenetére

Miután írtad, hogy procigenerációtól függ, onnantól hittem neked. Azért írtam, hogy elhittem neked, nem azt állítottam, hogy tudtam. Valóban félre voltam eredetileg informálva, sajnos válogatás nélkül olvasgattam fórumokat a témában, és sikerült hülyeséget beszívni. Azt is elhiszem, hogy volt erről már szó a topikban, követem is egy ideje, de valahogy átsiklottam felette.

Ettől függetlenül abban nincs igazad, hogy a Lenovonak nem kell erről tájékoztatnia. De kell. Akkor is, ha az Inteltől függ, a fogyasztó laptopot vesz, nem Intel memóriavezérlőt. Persze, van az is benne, de ez egy technikai részlet, ennyi erővel kondinként meg minden lehetne nyomozni, hogy mit támogat, mert akármilyen gyártó, akinek az alkatrésze benne van, milyen specifikációkkal dolgozik. Őrület. Írják le normálisan mivel bővíthető. Ja, tudom, otthon ne bővítse senki, mert vége lesz a világnak. Elromlikkk. Vigyük xaxervizbe. Ja, mert a xaxervizes is majd kinyomozza az Intelnél. Meg vegyünk bele eredeti Lenovo RAM-ot, RFU sokszám bla-bla, megéri, jó vaskos feláron. Ennyi erővel akkor ne legyen se service se user manual, majd mindenki utánanyomoz mindennek, meg elviszi szakszervizbe, azok eleve olcsók is, meg a kapacitásuk is végtelen, mindenki jól jár. Valóban sokkal drágább, bonyolultabb lenne erről pár sort írni egy meglévő doksiba.

Persze ezt az Apple azóta ügyesen áthidalta. Újabb Macbookhoz pl. nem kell semmilyen user és service manual. Semmi nem szervizelhető a gépen, minden ragasztott, minden oda van forrasztva az alaplapra. Tényleg úgy van megcsinálva, hogy otthon véletlenül se tudja szerelni, bővíteni senki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés