Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Eltéve KINKY_007-nek.
Ha megtörtént az üzlet, záratom. -
Lortech
addikt
Pont azt papolom, hogy ez egy gyárilag összerakott cucc, és semmi nem kell hozzá az égvilágon, csak egy darab usb (a gyári vinyójával). De ha esetleg másik, nagyobb fogyasztású vinyót teszel bele, akkor nyilván kell plusz táp, amit itt adapterrel tudsz megoldani. Erről nem ez a szerkezet tehet, hanem az usb szabvány. Ha tudsz szerezni y kábelt mini usb-re, akkor úgyis menne biztosan adapter nélkül. (még nem találkoztam ilyennnel
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
). -
-
Lortech
addikt
Nem jól. Összesen 1 darab mini usb csatlakozó van a házon +1 nem usb csatlakozó az adapternek, egy usb-ről való működésre van tervezve a gyárilag belerakott vinyóval (aminek leírtam a típusát) , külső táp nélkül. Viszont van lehetőség adni neki külső tápot is (amit én sem kaptam hozzá, de sima 5V adapter elvileg rámegy). Pl ha olyan vinyót teszel bele, amit már nem visz el egy usb-ről, akkor ezzel működtethető.
[Szerkesztve] -
KINKY_007
aktív tag
Itt egy ajánlat: 3e.
-
Lortech
addikt
Eladó egy IBM 2.5'' USB vinyó ház (vinyó nélkül). így néz ki:
![[kép] [kép]](http://k-tai.impress.co.jp/cda/static/image/2003/07/15/ub01s.jpg)
A vinyó felől mini usb-vel csatlakozik a kábel, nem sima usb-vel! Van rajta egy csatlakozó plusz tápnak, (adapternek).
Eredetileg nem kaptam hozzá kábelt, saját kezűleg gyártottam hozzá egyet egy hosszabb kábelből (le kellett vágni belőle, mivel túl hosszú kábellel nem működik), ezt oda tudom adni hozzá. Külső táp nélkül egy darab usb-ről egy MHT2040AT 4200-es vincsivel (ez volt benne) garantálan hibátlanul működik, itt a specifikációja a vinyónak, benne az áramfelvételről, csakhogy legyen mihez viszonyítani. [link]
Winme, XP alatt driver nélkül, azonnal használható.
Szép, újszerű állapotban van, egy-két alig látható karccal.
Tehát vinyótok+kábel, más nincs.
Posta játszik, ajánlatokat várok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Macska topik
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
beléd meg mi ütött?
Mindenkinek korrektül válaszolni szoktam.