- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Rendeltem az Aliról egyett. Gyorstöltő igaz, de a note 8-amnál piszkosul melegszik egy tranyó benne!
A note 3-amat kiválóan tölti! Mindenféle melegedés nélkül.
Természetesen nem tudja olyan hamar feltölteni a telefont mint egy vezetékes töltés, (hiába gyorstöltő a neve!) szerintem nem is fontos. Viszont nem koptatja a csatlakozót és sokkal kevésbé melegszik a teló! -
Septum15
aktív tag
Én ezt a billentyűzetet venném és ezt az egeret.
De ha jól emlékszem a P10-ben van OTG support, így rá lehet kötni az átalakítóra a már meglévő eszközöket.
-
Cunaja
addikt
Igen, mindkét zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni, egymás után.
Ezen az oldalon még nem jártam és attól érdekes. Ázisa, Japán és EU egy romban, ettől érdekes. Lehet már a P10-nél így van.
P9-nél ez másképpen van, mert az ázsiai romok teljesen más régió számú telefonokra vannak és nem EU verziók. -
Cunaja
addikt
Ha 3 fájl van, az nem az igazi, mert nem PV rom. Ez azt jelenti, hogy nem teljes rom, azaz nem aláirt.
Neked az a jó, ha csak két zip van, egy Update.zip és egy data-hw_init.zip. Ilyenkor a data rész tartalmazza a public részt is és 3 gombossal felrakható. A zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni. Elsőnek az update.zip, majd a telepítés után a data részt.
Ha 3 zip van, azaz a public rész külön van, azt csak scriptes megoldással tudod felrakni, vagy TWRP alól. Ez a megoldás nem az igazi, mert rengeteg hibát hordozhat magában. Pont ez miatt nincs még aláírva.
Szerintem keressél olyat, ami két fájlból áll és a PV felírat benne van. Full-OTA-MF-PV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest