- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
Hmm.. Hát jövőhét hétfő-csütörtök szóbeli..
Majd kapok egy időpontot hétfőn,hogy melyik nap kell bemennem
Hétfőn tudni fogom, hogy melyik nap bukok majd megAmúúgy itt egy logout írás róla
Nem mai, de kezdésnek jó
L
Én is mindig Keeperv kollégát kérdezgettem,hogy mi, hogy, merre -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #2598 üzenetére
Sajnos csak az egyiket zárták ki ezzel most bent maradt...
Na majd most figyelj, letiltottam a Privátot...
Te ez az user tényleg ............ egy kicsit magába szállhatna...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #2596 üzenetére
Köszönöm sorba jönnek a válaszok majd csak figyeld... Én meg válaszoltam neked.
Gondolom, ha olyan rossz lenne a leírásom, akkor nem ajánlgatnak..
Nekem papolt privátba a segítségnyújtásról....
Milyen ember az aki dupla regisztrációval akar érvényesülni itt a fórumon igaz velem szemben az sem jött össze neki...
Cunaja
Na most fordult meg a fejembe, hogy itt hagyom végleg ezt a fórumot elég volt az ilyen userekből..
-
MK VII
veterán
(#2587) bubus66
Igen múúúúkodik! -
Balzak83
senior tag
Sziasztok! Hébe-hóba benézek ide is, olvasgatni, okulni, látom, hogy eladogeppc itt is téma lett. Meg még vagy 10 másik topicban. Ez a srác egy kicsit kattant, 1-2 hetente cseréli a telefonját, Lg G széria, Xiaomik, Huaweiek. Én itt találkoztam vele, csak G3-at vett vagy 20-25 alkalommal. Romolgat, eladja, vesz másikat, romolgat, eladja. Bevallotta, hogy ez a szórakozása, nyughatatlan lélek. Hagyni kell, mert ennek örül, hogy a középpontban lehet. Rá kell hagyni, majd megoldja valahogy, aztán úgyis eladja. Idegesítő jelenség, nyilvánvaló, nem is védeni akarom. Szerintem örül, hogy vitatkozhat, okoskodhat, ehhez partnert keres. Ha nem foglalkoztok vele, akkor megunja és továbbáll. Kár idegeskedni miatta, mert annyit nem ér az egész.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!
Sziasztok Jó reggelt legyen szép napotok!
(#2586) MK VII
Működik???
-
MK VII
veterán
válasz
bubus66 #2585 üzenetére
Bizony.. Már telepít..
MBR EBR1-2 booting, recovery stb-stb.. sárgával irja épp miket telepít.. Remélem most jó lesz...
Örülni fog a bácsi, ha sikerül...
8 ezret mondtak neki szervizben, hogy annyiért csinálnák meg, aztán mondtam, hogy nehogy otthagyja.
A telefon nem ér 8 ezret kb.Szerk.
Na siker!
Köszi a segítséget skacok...
Remekül működik. -
MK VII
veterán
Most értem haza melóból.. Most fogom kipróbálni, hogy simán a .zip-et teszem az SD-re...
Valamiért a recovery-ben a frissítő menüpont-ban, ha odanavigálok az dload mappába akkor nem látja az update.app fájlt. Valószínűleg nem olyan metódus szerint kell ezen telepíteni a romot mind az újabb hüvelyeken.
-
MK VII
veterán
No..
A recovery-ből való flasheléshez nem az update.app fájl kell, mert azt nem olvassa be.. Szóval a dload mappábl nem lehet flashelni...
Valami más fájl kell neki. Vagy a becsomagolt .zip fájlt kellene rámásolnom az SD-re? -
Cunaja
addikt
Szétkaptam az EMUI 5.1-et. Megint lehet tanulni. Igen csak változtatva vannak a partíciók.
60Mb a recovery is. -
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot kívánok neked!
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek..
Ma is ezt szép napot az erdőn töltőm a favágással...
-
Cunaja
addikt
Jó éjszakát mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Akkor az U01 kell letöltened
HUAWEI Y330 FIRMWARE (Y330-U01, ANDROID 4.2.2, EMUI 2.0, V100R001C00B121) | 2014-09-10 | 592.37 MB -
feliratos
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #2553 üzenetére
Hozzám nem juttatták el.
Viccet félretéve, én nem olvastam róla, de nem is kerestem. Ez Fb-n jön nekem, benne vagyok a csoprtjukban.
Jut eszembe, rendeltetek már ingyen EU-s 4 GB-os SIM-et Vodától? Nekem nyaralásra pont jól jön majd olaszban. Nem mintha sokat neteznék, de reggelente jól jön majd újságot olvasni.
-
bubus66
nagyúr
Gondolom nincs meg esetleg a Bácsinak a doboza vagy valami vagy a Számla és azon az IMEI vagy a doboza és akkor a meg tudnánk nézni, hogy U01 Vagy U11.
-
feliratos
csendes tag
Gondolom, nem vigasztal senkit, de nem csak itthon van hiba a P9-cel.
-
MK VII
veterán
Na most szeretném egy picit én offolni az off topikot.
Került hozzám egy kedves barátom apukájának a Huawei y330-a..
Egyik napról a másikra nem megy tovább a Huawei logonál...
Vigyázott rá nagyon. A mai napig karcmentes.. Sosem mókolta, lévén, hogy 75 éves a bácsi. Nem ázott be, semmi ilyesmi..Mit tudok vele kezdeni? Wipe-okat megcsináltam már rajta.. Nem segített... Romot nem tudom melyik van rajta pontosan, egyáltalán adtak-e ehhez ki újabbat mint a gyári. Szóval szerintem alap rom van rajta amivel kiadták.. Egyenlőre még nem olvastam utána a dolgoknak, mert munkahelyemen vagyok, de este vagy valamelyik nap ránézek.. Elöljáróban valaki esetleg tudna mondani valamit, hogy merre induljak el?
Előre is köszi. -
MK VII
veterán
Őőőő...
Honor 6x-es témához...
Szerintem befér ide, ha tényleg annyira nem pörög az a topik...
Amíg nincs követelőzés addig egy kis segítséget nyugodtan lehet adni neki.. -
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy a Huawei-nél tudják vajon hogy gond van az update-el?
Mert ilyenkor nem az kellene hogy legalább egy közlemény?
Első lépésben -
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt Szép napot..
Nálunk egyenlőre még ilyen idő van..
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok.
(#2528) tolnaisrac28
Milyen telefonod van? Bocsi a szakmait a megfelelő topikba írd köszönöm.
-
Cunaja
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jelentem az idő szép és meleg lesz megint.Petya: Te tényleg azt hitted, hogy ilyen egyszerű?
-
-
feliratos
csendes tag
válasz
tolnaisrac28 #2528 üzenetére
Nem tudom, mik a lehetőségek, de pl.van rollback 6.0-ra az EU-s ROM-hoz- Ez a vak vezet világtalant. De az oroszok írják a kínai verzió rollbackjét is HiSuite-tal, de neked ugye most EU-s van. Angolra fordítózva simán lehet érteni. Itt többen be is vannak regelve, szóval letölteni is tudunk, bár beregelni sem nagy cucc. Ráadásul rollback külső link. VCan twrp, root, de hogy ez a tiedre is jó-e, ki tudja. Én a lehetőségeidet sem tudom, mire mit mivel, hogyan, hogy ne legyen tégla.
-
petya220
senior tag
Skacok, egy isten király vagyok
Sikerült olyan bitrátát varázsolni a videóknak, hogy tyűűű.. xDD
csak legyen sd ami bírja ezt..Holnap ha Cunaja oda tudja adni a másik fájlt, akkor boldog leszek
és egy rendes script-et összedobok
-
feliratos
csendes tag
válasz
tolnaisrac28 #2525 üzenetére
Ez az úgy emlékszem kevéssé biztató. Nem mintha megtaláltam volna a ROM-ot, de így ha kibányászná valaki Kínából, úgysem volna biztató.
Egyébként szerintem felesleges volt ráadásul az egész. Nem vagyok egy nagy hardver szaki, de szerintem a B20, az nem csak firmware kérdése.
Gondolom, az egyetlen esélyed a twrp, és felzúzni egy ROM-ot. Mintha B120-at, talán ROOT-os customot kigugliztam volna, de a kínaim nem erős. És nem is értek hozzá. Ha tudnak, majd a szakik segítenek. Túl bátor voltál.
-
bubus66
nagyúr
5.0 a téma
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<HwTheme>
<title>Simple but Elegant</title>
<title-cn>雅致清心</title-cn>
<author>DuBr</author>
<designer>M shuaidiao</designer>
<screen>FHD</screen>
<version>5.0.0</version>
<font>Default</font>
<font-cn>默认</font-cn>
<briefinfo></briefinfo>
</HwTheme> -
Cunaja
addikt
-
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
Petya:
[itt az eredeti]Jó éjszakát mindenkinek!
Mentem aludni, a mai nap sok volt. -
Cunaja
addikt
válasz
aprokaroka87 #2512 üzenetére
Szerintem megyek aludni. [Nézd mit írtam. ] Ez már sok nekem mára.
Tényleg k@rva nagy front lehet. -
brickm
őstag
Hali.
Emui 4et használok közül valaki megtenné hog elküldi nekem azt a témát aminek ez a képe?
[link]Az ikonokat akarom áttenni 5ös pakkba
-
Cunaja
addikt
[Itt a videó a rajzolásról]
Mint kiderült van akinél megy, van akinél nem.
Ezáltal már 100%-hogy nem egyforma a hardver. -
MK VII
veterán
válasz
aprokaroka87 #2503 üzenetére
Mostanában mindig front van..
Én már inkább nem is szólok hozzá semmihez, mert front van -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Mai termés van szépenAmúgy ma front van?
-
bubus66
nagyúr
Igen ezt mondtuk neki tegnap éjfél óta ki tudja mit telepítgetett össze vissza
Én is megcsinálnám neki, ha normális hangnembe megkért volna akár privátban is.
Most olvastam, hogy sétálni mentél és sörözni. Nem szégyeled magad? Egy fórumtárs téglát csinált, te meg segítség helyett sétálgatsz meg sörözgetsz.
Jujj ezt el is felejtettem. De jó hideg volt a sör....
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #2496 üzenetére
Most olvastam, hogy sétálni mentél és sörözni. Nem szégyeled magad? Egy fórumtárs téglát csinált, te meg segítség helyett sétálgatsz meg sörözgetsz.
Jól teszed!
Remélem jó hideg a sör, mert meleg van.
Egész jó dolog az automata fényerő szabályozás.
Buszon vagyok és hol napon, hol alagútban, ide-oda ugrál a fényerő. Mindig tökéletesen látom amit írkálok. A gyári romon ez szintén hulladék.
Azt láttátok, hogy akinek gyári romon eltünt az imei száma, annak is megjavult a romomon? Érdekes dolgok ezek.
Miért jó a gyártónak, hogy a szervizei tele vannak?Petya: mit szeretnél az xml fájl szerkesztésével?
Átírod az értékeket 100-ra?
<ImageEncoding quality="100" />
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest