Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Bár még nem rendelkezem Bip-pel - remélhetőleg a héten ez változik -, most néztem egy új hírlevelet, amiben a következő terméket is hirdetik:
ENKAY képernyővédő fólia törlőkendővel (2 db-os, öntapadós PET) CLEAR átlátszó Xiaomi Huami Amazfit BipTudom, hogy van a világban jóval olcsóbban, inkább azon fórumtársaknak javallom, Akik nem kívánnak sokat várni a csomagra.
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz Aksomatic #6773 üzenetére
Üdv!
Nekem a Play-ről letöltött ingyenes Mi Fit van, és ahogy a böngészőt nyitottam, nálam is most történt e frissítés. Ha jól emlékszem, ez a frissítés annyit tesz, hogy a műholdak helyzetét frissíti, így gyorsabban pozicionálja be magát, amikor szükség van GPS-re, aktuális helyzetünkre. Egy szóval: szerintem nem okoz gondot, inkább segít
Szerk.: Fentiek ellenére fenntartom a jogot, hogy tévedek, és majd kijavít Valaki
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
A cserében sokat segít az Amazfit Bip & Cor Watchfaces alkalmazás. Egy hátránya, hogy kéri betöltés után, hogy válassz zászlót, és nem hozza a magyart - holott a forrásnál elég sok van belőlük, hála a fórumtársainknak .
Még a november 9-i vásárlás előtt sok óraképet töltöttem le Mike76, Dexter86 (többek közt e fórumon jelzett) óraképei közül, majd találtam egy igazán tetszőt egy orosz srác alkotásaként. A magyar óraképek egyikéből kivettem, s átszíneztem a naptári napok képeit, majd a kifejtett orosz óraképbe másoltam azokon a neveken, ahogy ő tárolta a cirill betűs neveket. Mindezt az offline szerkesztővel. Az eredményt becsomagoltam Sajatwatchface.bin névre, felmásoltam a telefon Downloads mappájába, és a linkelt programmal cseréltem az Mifit által listázott egyik óraképére. Ezután Mifit-ben feltöltöttem az órába.Szerk.: Fentebb / lentebb (Ki hogy listázza a fórumot) többen is jelezték, hogy bármilyen .bin néven tárolt órakép tárolható és kezelhető, már nincs szükség átnevezgetésre.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz aradebil2 #7254 üzenetére
Üdv!
Ha Mike76 elfoglalt, megoldom az ügyet.
Elég, ha a pöttyökből kialakított körben jelenik meg a pulzus, ugyanazokkal a számokkal, ahogy az akku százalékos töltöttsége? Vagy legyen teljes körben?Szerk.:
Snooze: Még nem próbáltam ki azokat a freeware progikat, amiket találtam, így a videót csak szombatra merem ígérni - pontosabban szombaton lesz időm rögzíteni.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz aradebil2 #7269 üzenetére
Üdv!
No, ilyet hoztam össze - nem lett tökéletes a kör, pedig képpontok alapján illene ... Talán nem lett nagyon ronda
Szerk.:
Kicsit kiverte nálam a biztit a Drive hülyesége - 1-én indult a 7 GB-os keret, erre pofátlanul "Wifi-re vár a feltöltéssel"
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
-
KPistike
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
MiFit-ben újra működik az online óratéma - beépítettek egy figyelmeztetést, miszerint az egyedi óratéma merítheti az óra akkuját. Szerintem tök felesleges megjegyzés, de ez vagyok én. Vajon mit gondolnak, ha gyárit választok, akkor nem merül az akku?
Szinte mindenhol kiemelten szerepel, hogy az egyedi, másodpercet megjelenítő téma jobban meríti az akkut (mondjuk, még így is eléggé sokáig bírja egy töltéssel) - viszont a gyári másodpercet megjelenítő szinte pontosan ugyanolyan idő alatt meríti, mint egy egyedi.
Valószínű, hogy elég sokan emiatt is veszik a Bip-et, hogy Samsung Tizen alapú termékeihez képest némileg kedvezőbb áron élvezhessék az egyedi óratémát.Szerk.: A napokig tartó szerverhiba miatt rávettem magam, hogy kísérletezzek GadgetBridge és Notify & Fitness általi óratéma feltöltéssel - végül utóbbi maradt, abban legalább ahhoz a linkhez fordul, ahova fel tudjuk tölteni a saját terveket.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7665 üzenetére
Üdv!
Nem rossz a módszer, személy szerint az összefoglalóban is linkelt WF editor by ilgruppotester alkalmazással bontom ki, illetve csomagolom az óraképet. Illetve a watchface.exe paraméter nélkül indítva a parancssorban kiírja, hogyan is kell kifejteni / csomagolni.
Néhány helyen még .bin kiterjesztéssel tesznek közzé lemezképeket is, én ezért nem társítottam.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz Picur882 #7740 üzenetére
Üdv!
Feltételezem, hogy az eredetin nem szöveggel, hanem számmal írta a hónapot, ezért 10 az Image Count. A jó hír az, hogy ezt Te szabadon módosíthatod: a január fájlneve az Image Index mezőbe kerül, és a Count-ot átírhatod 12-re, hogy helyes hónapot írjon ki.
Szerk.: Épp készítek egy egyedi számlapot, és most Te adtál egy ötletet: hogy segíteni is tudjak, szöveges lesz a hónap az első változatán. Amint készen leszek, megosztom itt a képet - de felhívom Mindenki figyelmét, ezt csak kevesen fogjátok értékelni.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7750 üzenetére
Üdv!
Szerintem igen
Címer alapon készítettem én is egy tervet, de azt azért nem publikálom, mert a címer egy játékban szerepel - az ottani csapatunk címere. Bippel rendelkező csapattagoknak osztom csak meg.
Viszont magyarok kicsit többen vagyunk, a Te ötleted népszerűbb leszK. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz vilmaboy #7753 üzenetére
Üdv!
Olyan tippet adnék, hogy tedd fel a Mi Bandage alkalmazást, abban részletesebben adhatod meg azon értesítéseket (beleértve az alkalmazásokat), amelyeket szeretnéd az órára küldeni.
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz gyuri2008 #7757 üzenetére
Ha jól dobta a találatokat a böngésző, akkor a Mi Bandage vs Tools & Amazfit nem kizárólag szimpátia kérdés, hanem pénzügyi is. Igen, érzékelem, hogy nem jelentős összegről van szó, de eme fórumon már elég komoly vita keletkezett hasonló okból kb egy hónapja (Android vs IOs támogatás, valamint kapcsolódó készülékek ára).
vilmaboy @ 7759: Erre azért nem gondoltam, mert úgy sejtettem, hogy már beállítottad
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
Nem tudom, Neked mi számít szebbnek, de ez nem egy saját terv, fentebbi kérésre csak megváltoztattam a zöld színű részeket ciánra
Szerk.: Ízlésben nem óhajtok senkivel vitatkozni, ha mutatsz olyan számlapot, amiben Neked szimpatikusabbak az ikonok, megoldom a kérést.
Viszont amit nulláról terveztem, abban nem szerepel időjárás.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7785 üzenetére
Nálam pont máshoz kell(ene) fohászkodnia
Tiger.: Valamit összehoztam az ügyben, bár az átméretezés nem tett jót az ikonoknak
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz cappa72 #8263 üzenetére
S mikor kiderül, hogy amit nulláról, saját örömödre alkottál, még legalább 20 Bip usernek tetszik annyira, hogy letölti
mgTerminator és Tiger. fórumtársnak köszönhetően egy módosításom mindkét változata 280 feletti letöltésnek örvend - ezúton is köszönöm, hogy rávettetek a gyakorlásra
Természetesen snooze fórumtársnak is köszönettel tartozom a kérésekért, ezt még privátban is megfejelem Neki - ha még aktuális az utolsó kéréseK. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz detroitrw #8273 üzenetére
Nos, ezért előnyösebb egy hangszer köré tervezni óraképet - valamint ezzel is tisztelgek Darrell testvérek munkássága előtt
De internetezoo fórumtárs egyik képe által inspirált, Sabaton album borítója is érdekelt még ~20 tagot az amazfitwatchfaces.com-on - Neki is köszönöm az ötletet és a szép számjegyeketSzerk.: inkább off, de igyekszem nem túlzásba vinni
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az a helyzet, hogy mogorva, szenilis vénember vagyok már , tehát x86_64 alapú eszközt használok fizikai billentyűzettel e célra. (Nem röhög! Sír! )
Viszont Aki regisztrált tag az oldalon, azt hiszem, meg tudja tenni, bár nekem Notify & Fittness-ben rémlik, hogy bejelentkeztetett amazfitwatchfaces.com-ra.K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz KPistike #8355 üzenetére
Kicsit pontosítom a hozzászólásomat - az elmúlt időben átnézve az alkalmazás lehetőségeit.
Jól emlékeztem arra, hogy nem jelentkeztem be Amazfit Bip & Cor Watchfaces alkalmazásból, mert akárhogy nézem a menüszerkezetet, nincs erre lehetőség.
Alapértelmezett beállításokban is csak azt lehet megadni, melyik zászlót választanánk minden indításból, illetve az alkalmazás színtémáját. Az csak habja a tortának, hogy a megjelenítés igen csak kivonatos. Állítható az is, hogy milyen módon kívánjuk rendezni - azt állítottam be, hogy "Utoljára hozzáadott", de amiket az elmúlt napokban töltöttünk fel, kanyarba sem látszanak.
Amióta feltelepítettem, főleg arra használtam, hogy a telefonra másolt .bin állományokat tallóztam be, s állíttattam át Mi Fit által megjelenített óratémát egyedire - az új verzió sem győzött meg, hogy eltérjek ettől.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz mgTerminator #8357 üzenetére
Üdv Mester!
Jól látod a helyzetet , pont azt a betűtípust választottad, ami a lengyel változathoz illett.
A feltöltés leírását elsiettem tegnap, hogy mielőbb tudjam ide linkelni, de ma módosítomSzerk.: snooze kérésére készített témák feltöltése is mára maradt, Szerinte érdemes megosztanom őket.
Ha nem kapkodok, igyekszem minden forrást megjelölni, aktuális témánál megemlíteni Téged, hogy pont jókor jelent meg Simple_Stratos... témád[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz mgTerminator #8362 üzenetére
Gyakorlatilag olyan színeket támogat, amiket az RGB két végletéből (00 és FF) lehet kivariálni.
Valahol láttam egy linket, de abban volt egy apró tévedés, ezért nem is raktam a könyvjelzőim közé.000000 - Fekete
0000FF - Kék
00FF00 - Zöld
00FFFF - Cián
FF0000 - Vörös
FF00FF - Lila / Bíbor (vagy majd festők és egyéb képzőművészek kiokosítanak)
FFFF00 - Sárga
FFFFFF - FehérAzt hiszem, nem hagytam ki semmit . Ha mégis, legyetek kedvesek felhomályosítani
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz szabi__memo #8366 üzenetére
Köszi, második kávé előtt mindig bizonytalan vagyok
mgTerminator: Olyan trükkel lehet halványítani, hogy fehér-fekete-fehér ... kombinációkat variálsz - valami ilyen módon fordította a Sabaton borítót a progi.
snooze: Nem fogalmaztam pontosan tegnap: feltölteni nem lehet vele, sőt, még letölteni sem mindent - a hozzászólás előtt rákerestem mgTerminator témáira név szerint (böngészőből puskázva), valamint a frissen feltöltött Eda változatra, és nem találta meg. Személy szerint kicsit kiábrándultam - de legalább az működik, amire korábban is használtam.
Szerk.: Bocsánat, megint pontatlan voltam, csak az ingyenes változatot használom, ha létezik Pro (Plus, akármi) fizetős változat, azt nem telepítettem / tapasztaltam ki.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz Jorgos01 #8427 üzenetére
Üdv!
Bár közelében sem járok a feltöltött képeimmel az említett hányadnak, a saját szerkesztéseim azért fekete alapúak, mert nekem úgy tetszik - nem energetikai szempont alapján készítettem olyannak őket, hanem ilyen az ízlésem. Igazából meg is lep, hogy a saját kedvenceim, melyeket megosztottam a világgal, már 2 számjegyű letöltési mutatókkal rendelkeznek. Kedvenc mesém lett anno Mátrix trilógia, ezért gyakrabban társul fekete mellé zöld.
Fentiek mellett épp gondolkodom inverz megoldáson, ahol zöld, esetleg sárga alapon lesz fekete az információs halmaz. Végiglapoztam egy szombati napon a kínálatot, igyekszem olyan koncepcióra összehozni, amilyen még nincs az amazfitwatchfaces.com-on.
Ha kész lesz, nem várom azt, hogy divatot teremt - ugyanúgy meglep majd, ha 10 letöltést eléri.
Ez csak az én példám, mely nem jelenti azt, hogy a többi fekete alapot készítő tag hozzám hasonló okból készítette a témákat.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz SamiCsillag #8481 üzenetére
Üdv!
Egy program azon kérdésére, hogy "Menti a módosításokat?" pontosan ilyen könnyű rossz / Neked kellemetlen választ adni legalább 3 évtizede. Csak az változott, milyen jellegű / méretű hardverrel adod meg.
Szerk.: Némelyikben van ún. automatikus mentés, melynek időzítése állítható, de a Nem válaszra minden ilyet töröl.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Magam is hozzájárulok eddig elkészült témáim felhasználásához - a módosított változatoknál már a leírásban jeleztem (legkésőbb pár perce ) az eredeti elérhetőségét.
Amennyiben segítséget jelent, email által is elküldhetem a .bin és .gif állományokat.
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz mgTerminator #8526 üzenetére
Üdv!
Az idézett részlet egy 18 pixel széles és 8 pixel magas képet jelez, melynek igazítása X=39 Y=137 képponthoz történik.
A kérdezett értékek elvileg számítottak a kép mérete és a TopLeftX TopLeftY koordinátából - ergo azért nem változik semmi, mert a kép változatlan. Max az változna, ha a módosított érték egy másik információs elembe lógna bele - legalábbis az offline tervező újraigazítana ilyen esetben.Szerk.: Tény, olvasom és értelmezem a .json tartalmát, de igen ritkán szerkesztem a témát ennek átírásával - grafikusan mozgatok, és csak mentek a .json-ba.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Bocsánat, saját részről feledékenység az ok - melyre vénségem lehet a mentségem
mgTerminator @ 8528: Próbáltam megoldani a Metallica témában azt, amit írsz, de vagy a Battery icon takarja a Battery text-et (gyakrabban ez az eredmény), vagy fordítva. Arra jutottam, hogy a Helyedben a háttérbe (0000.png) rajzolnám az "elemet" (esetleg egy autóakku képét, valahol láttam olyat is, de nem töltöttem le), és a százalékos kijelzést arra pozicionálnám. Persze, a háttérbe rajzolt elemkép nagyobb lenne, hogy a számok benne legyenek.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
OK, kifejtem előző rövid mondatomat: Amikor korábban bekerült magyar számlap a programba, 50 darab lett beválogatva. Mai értesítés arról szólt, hogy 127 új számlap került be, és így lett 60 darab magyar nyelvű. Ergo, 117 darab másik nyelven készített számlap is került a mai frissítéssel fel.
Másik részére a kérdésnek: igen, láttam ismerőset a 10 új között is, bár főleg amiatt, mert gyakran lesek rá a globális gyűjtőoldalra - mgTerminator, tokesk (globálison lévő nick), DetroitRW (globálison lévő nick) és toto0569 alkotásaira ismertem rá. Ha Valakit kihagytam, elnézését kéremKorábbi hsz-ben jelzett számlap még mindig csak fejben körvonalazódik, és amiatt lesegetem az oldalt, hogy ne újabb átalakítás legyen csak a tervem - persze, kérésre azért még megcsinálom az átalakításokat
Szerk.: mgTerminator @ 8768: Speciel én tartózkodom a szavazástól - a felső változat korábbi, babakék variációja nálam a még vállalható kategória, de a mostani színek nagyon nem az én világom
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Első, második (ennek láttam azt a változatát, amit átalakítottam ) és harmadik módosításom a Te kérésedre; ezt mgTerminator kérésére hoztam össze, majd Tiger. javaslata alapján született ez a módosítás - s végül Mi Fit egyik online képét színeztem ilyenre tbajusz kérésére.
Igazából ha bekerül valamelyik majd, örülök, ha nem, akkor sem ugrom keserűségtől vezérelve a Dunába - Velencei tó szimpatikusabb, és abba is inkább örömmel telve ugrom
Szerk.: Mondjuk, azon jobban meglepődöm majd, ha olyan számlap kerül majd az alkalmazásba, amit saját ötletből, saját ízlésemet kifejezve készítettem
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Nos, ha egyszerűsiteni óhajtom az egyedi számlap telepítését az órára, akkor már a Notify & Fittness mellett döntök - abban tényleg nincs extra bűvölés és agytorna. Szerk.: Ráadásul eleve a globális oldalról jeleníti meg az online elérhető számlapokat - feltöltés után fél perccel már láttam, amit fel mertem rakni
oba által a 8732 hsz-ben javasolt alkalmazást is meglestem annak ellenére, hogy már Ő is írta - számomra legnagyobb - hátrányát, és el is távolítottam röpke 20 perc után.
Ez saját vélemény, és nem követendő példa[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz mgTerminator #8528 üzenetére
Üdv!
Kicsit elvoltam az elmúlt órákban, de erre a régi felvetésre készítettem egy alapot
Letöltés tesztelése után eltávolítottam a külön linkeket.Szerk.: Ezúton köszönöm cappa72-nek a Pinta javasolását - egyre több trükkre jövök rá, de messze nem vagyok profi
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz linuxforum #8803 üzenetére
Üdv!
Azt feltételezem, hogy az "Ismeretlen forrás" engedélye be van kapcsolva, így még a Play Protect szolgáltatást javasolom ellenőrizni - az Általad leírt jelenséggel másik alkalmazás telepítésekor találkoztam; megoldás a Play Protect kikapcsolásával valósult meg.
K. P.
-
-
KPistike
aktív tag
válasz attila770 #8814 üzenetére
Továbbra sem vagyok - ráadásként inkább a másik oldal hívének tartom magam -, a király elődöm meg 1038-ban hunyt el Csak belegyakoroltam magam néhány program használatába
Ha a sárgát elveszem, a kék számok milyenek legyenek? (Mert ha úgy marad, nem látszik jól.) Személy szerint fehérre vagy zöldre változtatnám.
Zöld:snooze: Igyekszem, ráadásul annyira, hogy fórumtárstól pénteken megvettem még egy Bip-et, számlapok tesztelésére
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Sir, elkészültem a Te kéréseddel is:
Úgy igazgattam a pozíciót, hogy a lépés, pulzus értékét reálisnak tűnő magasra állítottam, akkut pedig 100-ra.
Mikor minden aktív, kicsit zsúfoltnak tűnt, de a .gif előnézeten már jobbnak tűnik. Órán nézve elégedett voltam, így feltöltöttem.K. P.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest