Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem el használni/tesztelni a Brave-et.
Tudnátotok nekem három dologban segíteni?1. A görgetési sebességet be lehet állítani valahol? Mintha dupla olyan sebességgel görgetné a sorokat, mint bármelyik más program. Olyanokat ugrik, hogy epilepsziás rohamot kapok.
2. Bekapcsoltam a Brave News-t, beállítottam pár RSS csatornát. Feltűnt, hogy csak a legfrissebb hírt dobja fel alul és ha legörgetek, akkor jelennek meg az RSS csatornák. Esetleg ezt a hírsávot fentebb lehet hozni, hogy ne kelljen legörgetni (tudom, kényelmi kérdés)? Illetve, ha nem iratkoztam fel semmilyen ajánlásra, se semmi, akkor miért dobál be olyat, amit elvileg nem is kéne látnom?
3. Ha megnyitom pl. a YouTube-ot és pl. görgettem a bal oldali sávban (ahol a személyes dolgok, menük vannak) és hirtelen átnyargalok középre a videók közé és ott görgetnék lefelé, akkor miért még mindig a bal oldali sávot görgeti és nem azt, ahol az egér éppen áll?
Remélem érthető volt
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest