Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Nem sok mindent tennék bele. Mivel van hdd dvd recorderem, tévécsatornám meg már nincs, tuner nem kell. Szóval kéne egy flex-atx vagy itx alaplap, proci. Sajnos fontos, hogy s-video kimenetem legyen*, mert csak egy sony crt tévém van... és nem akarok egyelőre másikat. Notebook hdd vagy ssd (egyre olcsóbbak). Geexbox oprendszer vagy valami más linux. Baromi izgalmas, hogy elvileg tudom majd használni a DVD távirányítóját, meg kis LCD kijelzőt is szerelhetek be, ami jól jön, ha erről hallgatok zenét. Nyammm.
Kb ennyi. Egyébként még nem tudom, hogy ki és hol fog segíteni a vágással meg az elektronikai cuccokkal, de amit látom, megoldható, én meg könnyen tanulok.
* vagy scart csatlakozó - némelyik VIA alaplapon van, de azok sajnos horror árú cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardcore café
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi