- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Némi mentségül szolgál, hogy itt a panelba ilyen munkapadon kell dolgoznom.
Sajna semmi elfogadható ötletem nem volt a deck gyári előlapjának átszabására.
Ezért fából lesz, natur + színtelen, selyem-matt lakk: Kép
Igen, jól gondoljátok ez egy Bükk 120x2x12 cm-es küszöb.
Mivel keményfa, talán nem fog vetemedni és a barkácsáruházban nem találtam elfogadhatóbb darabot.
Ma mégsem farigcsáltam, mindösszessen az előlapnak szánt darabot vágtam méretére.
Ott van a kupi ball szélén, aztán csak tervezgettem, hogyan is álljak neki.
Így rájöttem, hogy talán a kapcsolók, potik helyeit meg kéne tervezni.
Még nem száz a téma, de első körben ezeknek a kupakjait is fából akartam megoldani, de az már tényleg macerás lenne. Ezért elővettem a régi Pio deck roncsait, amiben voltak a Vu müszerek és összekapartam a kupakjait és megtisztítottam őket.
Szerintem, ezek közül fogok felhasználni egy párat.Szerk: Sehogy nem tudtam normálissan lefényképezni a kupakokat, de nézzétek úgy, hogy mindenhol olyan fémszínű, mint az oldalaik és szállcsiszolt hatásúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest