Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
parpad
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már lerágott csont, de sajnos én hiába böngészgettem órákat, nem találtam megoldást arra, hogy a HTC Touch Pro Energy ROM-al iszonyatosan gyorsan lemerül a telefonom, pedig szinte semmit sem csinálok bele. A bluetooth soha nincsen bekapcsolva. Ellenben a WIFI folyamatosan be van kapcsolva, de ugye amikor a bekapcsoló gombot megnyomom, akkor úgyis kikapcsol. A GPS szintén sosincs bekapcsolva.
Mit a fenét lehet tenni az ellen, hogy azért legalább egy teljes napot kibírjon úgy a telefon, hogy mondjuk 1-2-3 órát nyomogatom is, és esetleg WIFI-n Internetezek?
Volt korábban Touch Pro 2-esem, és az simán bírta az egy napot, pedig rendesen nyúztam. Van valakinek valami ötlete? Vagy tegyek fel másik ROM-ot?
Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest