Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Félre ne érts, nekem is Dell 6420-am van, amiben pár éve procit is cseréltem. Ebből is láthatod, hogy nekem semmi bajom a régivel, sőt kifejeztten zavar, ahová nem csak a konzumer de akár az enterprise IT is tart, a mindent beforrasztunk, semmi nem cserélhető vagy javítható megközelítéssel. Ha bármi beszarna a Gen8-amban (amit szintén használtan vettem), biztosan megpróblánám megjavítani, bár azon már erősen gondolkodok, hogy a régi N36L-ben (laphiba, nem javítható) elkezdek berednezni valami mini ITX-es új rendszert, de nem találok lyat, amiben legalább ECC támogatás lenne. az IPMI-ről hajlandó lennék lemondani, mert olyat végképp nem találtam, de az ECC-ről nem. Láttam hogy mit történik a soft RAID-del amikor silent memory corruption van, ezek alapján azok a százezres NAS-amiket az ismert gyártók készítenek, időzített bombák. Bár az euró is gyengül a dollárhoz képest, szerencsére engem a Forint gyengülés közvetlenül nem érint, de hidd el látom én is, hogy amikor Hollandia legnagyobb IT nagykerében még lead time sincs, nem hogy készlet mondjuk egy közép kategóriás barebone PC-re (listában 147 termék, ebből raktáron kettő(!) darab van, beforrasztott cerkával, többihez még ígéret sincs hogy mikor lesz), azt én is érzékelem, hogy itt van nagyobb gond is.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest