Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Gondolom kellene a bios jelszó
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Ne az apróneten keresd hanem a hardveraprón

Vedd ki a régit, és keress egy ugyanolyat
-
Ice&Lime
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
ezt csak azért kérdeztem, mert általában akkor szokta a proci csinálni, amikor valamit dolgozik.
viszont nálad akkor üresben is csinálja, az nem valami normális.
tedd fel a kérdésed akkor ittlehet azt mondják majd hogy a speedstep, de ha eddig nem csinálta és most igen, akkor pedig nem lehet az, valami más.
(#33427) fodor0410: szia, sajnos az nem tudom, miért lehet. talán egy win újrahúzás megoldja. ssd van benne egyébként?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
ezt a hangot ismerem, egyébként régebben olvastam fórumokon, hogy pont ilyen vagy ehhez hasonló hangú esetek voltak és a legtöbben a procit találták a hang forrásának.
több mint valószínű, hogy a proci lesz az.alapjáraton is csinálja vagy csak akkor ha dolgozik valamin, illetve valami flasht jelenít meg?
-
SzaboZE
addikt
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Az intel speedstep alharmonikus zaja lesz az, van akinek érzékeny a füle rá. Sokat nem tudsz vele kezdeni, volt ár példa hogy valaki fixen fullra állította a proci sebességet ezt kiküszöbölendő. Természetesen egyből jobban melegedett és fogyasztott a gép tőle.
-
Zsolti23
tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Hali
Szerintem valamelyik tekercs lesz az nem kell becsokizni nekem évek óta csinálja, habár igaz nem olyan notim van mint neked. -
Khelben
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Most nem tudom meghallgatni, mert zajban vagyok. De ha nem a venti, akkor a következő tipp valami tápáramkör lesz. Nem onnan hallod, ahova a töltőt dugod? Harmadik tipp az ssd, nekem volt olyan kingston ssd-m, aminek határozott működési zaja volt. Íráskor, olvasáskor hangosan cicergett.
-
Khelben
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
A ventilátort nem nagy ördöngösség cserélni, csak pár csavart kell kicsavarni. Minimális műszaki érzékkel megoldható. Ventit meg ebay-en vegyél, mert nálunk horror az ára (10-12000 Ft).
-
Répapüré
tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Szia!
Ha a heréidet melegíti laptop akkor a gépnek semmi baja,ne változtass semmin, csupán túlzottan érzékenyek a heréid.
Azt javasolnám, tegyél jégtömlőt a heréidre.
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Tegyél be két doboz hideg sört, az megoldja a gondjaidat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx