- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
CHIPman #12184 üzenetére
"Itt is olyan van, mint az ASUS-nál meg a Fujitsu-nál, hogy ingyen házhoz jönnek érte?"
Az a garidtól függ. A "sima" egy éves garis notiknál ez nem igazán megy. A garancia lapon van telefonszám is, és márkaszervíz címe is. Oda be kell vinned, ott kell hagynod (amit qrvára nem értek) több hétre, és amikor kész van, ismét elmész érte. Ez nekem alsó hangon is több, mint 10k. 9 éves HP multtal ez nekem egy kicsit fáj. 2001 óta van HP Kayak dual cpu-s szerverem, egy HP notim, egy HP iPAQ-om (és egy tartalék), egy XW6400 workstation, amiben két db ES-es quad xeon duruzsolt, kb 10 kliens..szal nem kevés kessem van benne, és akkor egy ilyen pcsa így beszél velem telefonban..ehh..mind1..ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy egyszer éjnek idején egy amcsi srác a HP online supportnál online chat közben Linux raid drivert túrt nekem....és segített életet lehelni haverom szekrény nagyságu 4 CPU-s ProLiant szerverébe..
.
Gart tudsz hosszabbítani plusz kessért, ahogy máshol is.
Való igaz..az S-es szériát le sem szarják..
.
-
t311
csendes tag
válasz
CHIPman #12182 üzenetére
A HP 311 nemcsak a 720p, de az 1080p anyagokat is lejátssza, és HDMI-kábelen gyönyörűen kiteszi a full HD megjelenítőkre.
Viszont alapból előfordul, hogy a kép mellé a hangot nem küldi ki.
Az 1080p lejátszáshoz és a hangátvitelhez is szükséges a http://h10025.www1.hp.com/ oldalról a legújabb NVIDIA video driver telepítése. -
válasz
CHIPman #12179 üzenetére
Tegnap kaptam meg az elsőt a 311c-ből. Nagyon csinos kis gép, szupervékony. Hangja és képe is jó, és csodálkozva láttam, hogy 55W-os akksi van benne. Ugyanekkora van a dv6-osokban is, sőt van olyan dv6-os, amelyikben csak 47-es. Ez azt jelenti, hogy nagyon sokat fog menni akksiról a kis 311-es.
HD anyaggal is próbáltam, nem volt gond a lejátszása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Borderlands 4
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest