Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khelben
üzenetére
Első szempont nekem is az, hogy jó legyen, erős, nagy teljesítményű.
Második szempont, hogy szép is legyen és öröm legyen ránézni, valamint olyan extrákat tudjon, amiket célszerűen kihasználok (pl. távirányító).
Csak a szépsége miatt nem veszek meg semmit, ezért nincs pl. francia autóm. Egy volt, de első és utolsó is egyben, előtte és utána is csak német (vagy cseh, Skoda, de az is inkább német). Pedig a német autók nem olyan színesek belül, nem olyan csicsásak, és nincs bennük annyi divatos hóbort, mint a franciákban.
Telefon konkrétan már régóta nem érdekel, mert azt vettem észre, hogy a legszebb és legnagyobb tudású telók pont a megbízható telefonálásra alkalmatlanok. Kifogtam egyet, ami majdnem egy éve bírja. Egyszerű, mint a facsipesz, de talán pont ezért jó.
A noti kijelzőjét pedig az alapján választom, milyen a képminősége. A gép hangja is fontos (jó-jó, nincs benne 2x30cm sub). Nem tudnék pl. filmet nézni vagy játszani vagy fényképet nézni egy matt kijelzős gépen. Ez is hozzátartozik a gép használati köréhez.
-
apuc
őstag
válasz
Khelben
üzenetére
Na ez az,azért mert másnak jól esik egy elismerő pillantás a gépe/gyereke/felesége/kocsija stb miatt -amikért "megdolgozott"így-vagy úgy ez fontos.
Még akkor is ha neked ez nem fontos.
Legalábbis a noti külsejére vonatkoztatva gondolom.Neked a tudás fontos.
Nekem kompromisszumokkal mind a kettő-ezért pl a notim szép és az ÉN IGÉNYEMNEK megfelelően maximálisan okos is.
Ha okosabb lenne,többet tudna azt sem tudnám kihasználni.
Úgy értéktelenedne el-mint ugye minden az IT-ban-hogy nem is használtam egyáltalán ki.

A rossz hír az,hogy mindkettő kategória fontos,hiszen pl hiába okos egy nő ha ronda-nekem.
Ez a notira is igaz,főleg ha egész nap nézed,ott van körülötted.
Ezért HAT RÁD.
A külseje is.
Az optimális ha a két dolog,a külső és a belső összhangban van.
Minden téren.
Notiban is.
Lehet hogy másnak nem így van-ezért szép a világ mert színes
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx