Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kecsetif
üzenetére
majd nézz meg egy új genes eb vagy z tn panelt, és utána nyilatkozz hova való
megmondom szerintem mire való, kettétörni annak a fején akinek volt poféája leokézni hogy azt a sz@rt - már elnézést - gépbe rakják, 100e-s tescos gépbe még talán elmegy, fél milla+ premium gépbe nagyon nem, netre sem jó, undorító
nem belépő modellekbe rakják, járt nálam listaáras 600e-s gép ilyen panellel, még touch verziós 850 is g3-as, érted, tn panellel, abból is a legocsmányabból
külföldi fórumokra nézz rá, ott is köpködik a hp-t, teljes joggal40/60/70 szériában teljesen vállalható panelek voltak, 40-esben ráadásul konstans ahogy tapasztaltam, csak lg, egyik legszebb tn panel
továbbra is azt mondom, vagy olyan ws-t adjanak ki ami jól működik - nem megfelelő hűtés nem az -, vagy ne adjanak ki, szánalom, ws, a csúcs, nem fordulhat elő ilyen hiba
lehet nem kellett volna azt a fél kg-t levágni és lett volna normális hűtés, a 8570w brutális, itt pihen egy nálam most, nem is tudom mit csináljak vele, eladni sajnálom használni meg nem fogom
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Apple MacBook
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Magisk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx