Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
egy msd -es erintetlen win 8.1 telepitese utan letoltom es telepitem az osszes win frissitest,majd elkezdem egyenkent telepiteni a weboldalrol letoltott driwereket egyesevel es minden telepites utan ujrainditom a gepet.
Ennel szakszerubben csinalni mar csak a szervizben lehet ahol image rol megy fel az oprenszer az osszes driverrel egyutt automatikusan...
De ha lehet ennel szakszerubben csinalni kerlek mondjatok meg nagyon erdekel!A hp assistantot pedig mondjuj pont nem probaltam.hp softpaq ot neztem de az meg a vgahoz amd drivert is le akart tolteni ugy hogy nincs is a gepben amd vga....vagy mas eszkozokhoz regebbu drivert..szvsz megbizhatatlan...
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért azt azért el lehet várni, hogy a működő drivereket le tudja tölteni szerencsétlen user a vásárolt géphez.
Pont az ujjlenyomat olvasó driverével szívtam én is a 8540P-nél, mert az új driverrel nem is érzékelte a hardvert, csak az eggyel korábbival...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx