Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Ne-Ne-Ne, már megint fordítva üljük meg a lovat...
Mégis van olyan, aki nem érti, miért van csirkehangja egy félmilliós elitbúknak
én sem értem. Veszel egy ilyen gépet, és nem tudsz munka közben hallgatni rajta egy jó kis zenét? Manapság (sem) már nem az a divat, hogy irodákban üldögélve melózz a többiekkel, vagy a főnököddel. Ahol ez divat, ott meg nem kap elitbúkot a beosztott, az tuti. Homeoffice van, saját vállalkozás, tervezőiroda, stb. Ettől függetlenül is lehetne benne normális hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én sem értem. Veszel egy ilyen gépet, és nem tudsz munka közben hallgatni rajta egy jó kis zenét? Manapság (sem) már nem az a divat, hogy irodákban üldögélve melózz a többiekkel, vagy a főnököddel. Ahol ez divat, ott meg nem kap elitbúkot a beosztott, az tuti. Homeoffice van, saját vállalkozás, tervezőiroda, stb. Ettől függetlenül is lehetne benne normális hangszóró.
Pyttawrx