Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most már nyelvtanfórum is lett a HP fórumból.
Be kellene fejezni ezt a vitát, szerintem neked nincs igazad, szerinted meg nekem. Nem hiszem, hogy bárkit érdekel - ahogy engem sem - a filozófiai eszmefuttatásod itt, ahol szakmai dolgokat kell megbeszélni.
Ismétled önmagad, személyeskedsz, és nem tapasztalati, gyalkorlati, észérvekkel támasztod alá az állításaidat, hanem már elmentél egy olyan irányba, aminek a témához semmi köze. Ilyen emberrel nem lehet vitatkozni, illetve lehet, de nem érdemes. Te akarod nekem megmagyarázni, hogyan kell? Ne a parlamenti közvetítésekből indulj ki, ha szakmai vitát akarsz folytatni valakivel.
Kár erőlködnöd, nincs igazad.
Azt se felejtsük el, hogy te kértél tőlem tanácsot privátban, nem én tőled. Én válaszoltam neked, 16 levelünk van. Ott még normálisan írtál nem úgy mint most itt. Ha nem fogadod el mások véleményét, minek kérsz segítséget? (költői kérdés, ne válaszolj rá).
Remélem sikerül valami normális kijelzőt szerezned, bár kétlem
Olyan jó sosem lesz neked, mint amilyen nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest