Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
spyduck
üzenetére
Tudod mit? Elhiszem neked, hogy a 6820s hűtése megelőzi a korát, és hogy minden más gépben vagy megy a venti, vagy nem, de a sebessége az állandó, ha megy. Már csak azért is, mert nincs kedvem öszeírni azt a több tucat különböző gépet, amit hosszabb-rövidebb ideig használtam már. Emellett - veled ellentétben -, utána is olvastam a dolognak.
""nem megy a venti"--> jó megy az mindig csak nem lehet hallani, de a lényeg nem itt van hanem a hangosságon!"
Ezt meg végképp nem értem. 40-50 fokos procihőmérséklet alatt (típusa válogatja) konkrétan áll a ventilátor, és csak a passzív hűtés hűti a gépet, e fölött kapcsol be a hűtés - szerinted csak egy, a gyártók szerint több fokozatban.
A linkelt képen az én gépem alapbeállításait látod. A gép ACPI-jában rögzített értékek alapján minden gépé hasonlóan néz ki, és alkalmanként módosítható is (pl a képen is látható NHC-vel).
"Olvass vissza a topikban mert volt már panasz arra, h a 6820s-nek folyamatosan megy a ventije!"
Több HP modell is van (szinte mindegyik), ami alapból olyan ACPI-val jött ki, hogy a userek panaszkodtak, hogy zajos a gép, nagy részüknél egy bios-frissítés módosította ezeket az értékeket, és utána csendesebbek lettek. Hogy téged idézzelek, "olvass vissza a topikban", mert ez egy visszatérő probléma HP gépeknél, már évek óta, több modellnél szisztematikusan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elemlámpa, zseblámpa
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Ubuntu Linux
- Temu
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx