Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
MOHAA még szép, hogy elmegy rajta, ha nem játszottam volna ki már vagy ötször, akkor most neki is ugranék
Egyébként nincs ezzel az integrált karival semmi baj, 224 mega memória én ezt megtámogattam 2 giga rammal, szóval töltögetni se sokat szokott, a gond csak az, hogy ugye ez a VGA hardveresen csak DX8-at tud, tehát az újabb játékok amik hardveres DX9-et (vagy ne adj Isten DX10-et) igényelnek már el sem indulnak. De azért vannak még olyan játékok, amikben jól konfigolható a motor és rá lehet venni, hogy DX8-as módban működjön, így bár nem lesz olyan szép és kidolgozott, de lehet vele játszani. Pl: Half-Life 2, amit másodszor ezen a notin vittem végig.
Köszi a tippeket, utánanézek, mert ezeket nem igazán ismerem. De azért még jöhetnek a nevek és ötletek, ma este már játszani akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest