- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
somasz #27585 üzenetére
Ha nem látja az eszközkezelő akkor nincs benne. Amúgy meg az a VGA annyira hoki, h inkább ne is legyen benne. Jobban melegszik és majdnem fele annyit tud akkumulátorról. Az Elitebook sorozat amúgy azon ritka sorozat egyike, melynek processzorában nincs IGP ha van mellette dedikált grafikus vezérlő is. Nem tudom értetted-e, h mit mondtam
A lényeg az, h csak 1 grafikus vezérlő van az EliteBookokban. Ha HD3000 van benne akkiron nincs HD6470, ha van HD6470 akkor nincs HD3000. Felmerül bened a kérdés mint annó bennem is, h miért?
Itt leírtam: [link]
"Videokártya tekintetében választhatunk az integrált Intel i-HD 3000 és a dedikált AMD Radeon HD6470 1GB GDDR3 RAM-al rendelkező grafikus vezérlők között, és itt a pont. A videokártyák között nem lehet váltani, mivel a HP "b" "p" "w" szériájú notebookok üzleti felhasználók számára lettek tervezve, és ebben a szegmensben a HP vállalja a támogatást még továbbra is a Windows XP és VISTA operációs rendszerekre. A régebbi operációs rendszerek a VGA-k közötti váltás során összeakadhatnak, lefagyhatnak így a HP csak az alacsonyabb kategóriájú "s" szériás Probookokban alkalmazza ezt a technológiát."
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest