Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spyduck

nagyúr

válasz somasz #27585 üzenetére

Ha nem látja az eszközkezelő akkor nincs benne. Amúgy meg az a VGA annyira hoki, h inkább ne is legyen benne. Jobban melegszik és majdnem fele annyit tud akkumulátorról. Az Elitebook sorozat amúgy azon ritka sorozat egyike, melynek processzorában nincs IGP ha van mellette dedikált grafikus vezérlő is. Nem tudom értetted-e, h mit mondtam :DDD

A lényeg az, h csak 1 grafikus vezérlő van az EliteBookokban. Ha HD3000 van benne akkiron nincs HD6470, ha van HD6470 akkor nincs HD3000. Felmerül bened a kérdés mint annó bennem is, h miért?

Itt leírtam: [link]

"Videokártya tekintetében választhatunk az integrált Intel i-HD 3000 és a dedikált AMD Radeon HD6470 1GB GDDR3 RAM-al rendelkező grafikus vezérlők között, és itt a pont. A videokártyák között nem lehet váltani, mivel a HP "b" "p" "w" szériájú notebookok üzleti felhasználók számára lettek tervezve, és ebben a szegmensben a HP vállalja a támogatást még továbbra is a Windows XP és VISTA operációs rendszerekre. A régebbi operációs rendszerek a VGA-k közötti váltás során összeakadhatnak, lefagyhatnak így a HP csak az alacsonyabb kategóriájú "s" szériás Probookokban alkalmazza ezt a technológiát."

Új hozzászólás Aktív témák