- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #22362 üzenetére
Szerinted miért linkeltem be ezt lejjebb?
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlElső körben magad is láthatod, h mennyivel van feljebb a listában a 4 magos processzor. Annyit még hozzátennék, h a 4 mag ereje ott jön jól, ahol olyan alkalmazásokat futtatsz, ahol mind a 4 mag ki van használva. Mert 2 magot használva megeshet a P540 gyorsabb, lévén jóval magasabb az órajele.
Sajnos annak a 4 magos procinak csak 1.8GHz-re telik, ez nem valami sok.A 17"-os laptopot nem lehet cipelni, csak kocsival.
Szüleimnek otthon egy 17"-os van, ráadásul a régebbi, 16:10-es kijelzős változat, párszor már vittem ide-oda, de inkább nem cipelem.. :/
A 15"-os notit is kényelmetlen hosszabb távon hordozni (szvsz).Én a helyedben megfontolnám amit itt írtak, h +1 egy monitort veszel hozzá.
Nekem is úgy van itthon. Van az asztali gépem, amivel játszok. Egy 22"-os (16:10-es) monitorral. Meg van a notim, amivel netezek, de a képe a monitorra van kötve, bill, egér, nyomtató, stb mindent rá tudok kötni, és ha kiterjesztett módba kapcsolom, még nagyobb kijelzőhöz jutok. Egy ekkora monitor 25ezer körül van itt az aprók közt. Bőven megéri.
És akkor megveheted a korszerű második generációs i5-ös gépet.Vagy adott árkategórián belül egy erősebb videokártyával szerelt notit is vehetsz, de az i5-ös HD3000 IGP-je is elég jól visz alap játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest