Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
pumukli23
üzenetére
Szia!Köszi a választ,én is arra gondoltam,hogy tele van szemetelve,le gyalultam ami nem kellet,de úgy látszik így is maradt van benne bőségesen.Jövő hónapban tudok egy új hdd venni bele majd akkor újra rakok mindent és egy szűz vistát és ubuntut teszek fe.Én is próbáltam az aidának ezt a funkcióját,fel is raktam a BiosAgent Plus de csak felajánlotta a biost frissítést amúgy 30$ kerül a progi
.Így mard a fórumozás,hátha valakinek van ötlete,de már párszor ráfaragtam az ilyen programokra,mert egy időben próbálkoztam velük amelyek leszedték a legújabb drivereket volt,hogy letöltött teljesen régi drivert vagy nem is jót.Így maradtok a manuális letöltéseknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Így mard a fórumozás,hátha valakinek van ötlete,de már párszor ráfaragtam az ilyen programokra,mert egy időben próbálkoztam velük amelyek leszedték a legújabb drivereket volt,hogy letöltött teljesen régi drivert vagy nem is jót.Így maradtok a manuális letöltéseknél.
Pyttawrx