Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tapsyhapsy
csendes tag
válasz
laci19880123
üzenetére
Szia,
Én múlt héten vettem egy 4100EH-t. A gép teljesen új, első laptopom.
Jelen pillanatban nagyon meg vagyok vele elégedve, most is erről írok a munkahelyemről. Játékokból próbáltam rajta Sacred 2-t medium-on szépen elfut. Sims 3 fut rajta mint az álom. Amit idáig próbáltam az mind szépen ment. Ha van valami játék amit szeretnél, hogy teszteljek, dobj meg eyg PM-mel, de csak ha nem sürgős, mert előreláthatólag csak holnap este, holnapután fogok ráérni.
Érdekességként, Farmville jobban fűti a cuccot, mint Sacred 2. Turboboost lol, és még nem találtam meg hol lehet kikapcsolni. Lehet, hogy sehol. Egy kicsit hangos a venti mikor megy, viszont cserében a gép nem túl forró, mindenütt kényelmesen meg lehet fogni, és rajta lehet tartani a kezet is. A matricák idegesítőek, nekem a kezem irritálják.
A hangszórók elmennek. Hallottam már jobbat, rosszabbat is. A mikrofon rohadt hangosra van állítva alapból. Kamerát még nem próbáltam.
Billentyűzet kellemes, semmi extra. F1->Fn BIOSból állítható. A CAPS-ot folyamatosan bekapcsolom, még szokom. Tapipadról annyit tudok mondani, hogy van. Multitouch, a gombok is a pad része, nem nyomogatós. Ha rászánnék öt percet, hogy megtudjam, hol lehet kikapcsolni még jobb lenne. Én egérrel használom.
Kb. egy délután-este leszedni róla azt a sok szemetet amit a HP 20 perc alatt feltelepít rá.
A kijelző fényes, én neon alatt használom, annyira nem tükröződik hogy probléma legyen. Borítás ujjlenyomatot nem gyűjt.
A zsanérok erősnek tűnnek, majd megnézzük egy év után milyen lesz.
A cucc portabilitása kb. 0. Tehát táskában lehet vinni, de én útközben nem nagyon használnám mert az aksi keveset bír, nameg böszme nagy állat és macerás is asztal nélkül használni.
Ha van valami kontkrét kérdésed, tedd fel - tudásomhoz mérten válaszolok.
Üdv.
Szerk: WEI
Subscore: 6,8; 5,9; 6,7; 6,7; 5,9
Score: 5,9 -
polip
addikt
válasz
laci19880123
üzenetére
mod: sorry, vmiért 2x ment el..
-
polip
addikt
válasz
laci19880123
üzenetére
ezek az új szériás pavilionok jóval jobbak, mint a régek...azok egy kalap sz@rt értek, de a HP sokat javított a menőségen, ezeket érdemes már megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sword 15 A12UE 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- JBL STAGE 2 9634
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx