Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Def26

félisten

válasz SeniorTilla #15256 üzenetére

A fenti képen a bekarikázott pöcök tört le. Most nincs nálam gép, nem tudom lefényképezni. Ha ne adj'isten találkoznál egy ilyennel akkor szólj rám légy szíves és megyek is érte. :B

Az, hogy kiesik egy billentyű, nem magától történt. Elég erősen bele kell akadnia valaminek (gyerek, figyelmetlenség, stb.), hogy megtörténjen. Emiatt a HP-t mint márkát leszólni...érdekes hozzáállás.

Sajna ez van, én ilyen típus vagyok. Képes vagyok ezért örökre elásni vmit és mint írtam lebeszélni róla minden ismerőst. Igazából nem is a termékkel volt a gond, hanem a paraszt telefonos gyíkarcal, aki leszarta a problémám és hadonászott azzal, hogy ez úgy is 25k és még nem is lehet külön kapni annyira új. :U (Akkor meg honnan tudja?) :U

Sokkal udvariasabb lett volna, ha értelmesen elmond pár szervizt, ahova esetleg fordulhatok a problémával hátha kitalálnak vmit. Én sem kaptam volna fel a vizet.

Ma írtam egy levelet amit elküldtem a HP -nak, és a fogyasztóvédelemnek is ajánlva. Majd ők lezsugázzák, hogy kinek a hibája. Ha az enyém akkor ezt elfogadom és lezártnak tekintem az ügyet. :)

Azért vettük a T-home -nál, mert nem akartam kiadni érte egyszerre ennyi pénzt. Ott meg beépítették a havi net számlába. De tanultam ebből is, többet ilyen értéket nem vásárolok, csak "rendes" boltban.

Új hozzászólás Aktív témák