Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
SeniorTilla #15256 üzenetére
A fenti képen a bekarikázott pöcök tört le. Most nincs nálam gép, nem tudom lefényképezni. Ha ne adj'isten találkoznál egy ilyennel akkor szólj rám légy szíves és megyek is érte.
Az, hogy kiesik egy billentyű, nem magától történt. Elég erősen bele kell akadnia valaminek (gyerek, figyelmetlenség, stb.), hogy megtörténjen. Emiatt a HP-t mint márkát leszólni...érdekes hozzáállás.
Sajna ez van, én ilyen típus vagyok. Képes vagyok ezért örökre elásni vmit és mint írtam lebeszélni róla minden ismerőst. Igazából nem is a termékkel volt a gond, hanem a paraszt telefonos gyíkarcal, aki leszarta a problémám és hadonászott azzal, hogy ez úgy is 25k és még nem is lehet külön kapni annyira új.
(Akkor meg honnan tudja?)
Sokkal udvariasabb lett volna, ha értelmesen elmond pár szervizt, ahova esetleg fordulhatok a problémával hátha kitalálnak vmit. Én sem kaptam volna fel a vizet.
Ma írtam egy levelet amit elküldtem a HP -nak, és a fogyasztóvédelemnek is ajánlva. Majd ők lezsugázzák, hogy kinek a hibája. Ha az enyém akkor ezt elfogadom és lezártnak tekintem az ügyet.
Azért vettük a T-home -nál, mert nem akartam kiadni érte egyszerre ennyi pénzt. Ott meg beépítették a havi net számlába. De tanultam ebből is, többet ilyen értéket nem vásárolok, csak "rendes" boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest