Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorro63
csendes tag
válasz
tomiee85 #14948 üzenetére
Eddig csak jó tapasztalatom van, műanyag háza van ugyan, de szinte nem is látszanak az illesztések, nem recseg nem ropog. Az aksi szerintem átlagos, eddig nem teszeteltem komolyabban. Netezés közben kb. 41 fokos a processzor az everest szerint. 100%-ra pörgetve 55 fokos, szintén az everest-el mérve. A felső részén a billentyűzetnél nem érezhető melegedés, csak a venti nyomja a levegőt az oldalán. Feltételezem még tiszta a hűtője. Néhány nagyobb gépigényű játék is elindul rajta, persze kis felbontásban. A Win7 4,9 pontot ad rá, talán ebben a kategóriában nem rossz. Egy Radeon 545v videókártya van benne, egy 320Gb 7200-as sata winchester. Ugyanezt a gépet árulják 4Gb rammal és Win7-tel is, persze drágábban. Win 7 32 bittel használom, minden eszközt felismer és használható is, a gyári CD-t még ki sem bontottam. Én ebben az árkategóriában nem találtam jobb teljesítményű gépet, ezért esett erre a választásom, és nem bántam meg. Az Acer gyárt hasonló gépet, de az gyengébb és olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest