Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• I-S-T-I

tag

válasz spyduck #12856 üzenetére

Én is épp laptop vásárlás előtt állok, és elég sokat olvasgatok ezekről a gépekről és azt olvastam (logouton is) hogy a Latitude E6400 asnál a hangszóró borító rácsról könnyen lepattog a festék, így elégé csúgya...

a T410 esnél pedig nincs már az LCD magnézium keretben....

HP 8440p pedig kapható 1600 x 900 as felbontású kijelzővel ([link])

eddig nálam a 8440p olcsóbb változata áll nyerésre:) igaz annyiért disztkrét VGA-s T410 est kapnék de a keret miatt inkább a HP :)

• ladik

csendes tag

válasz spyduck #12856 üzenetére

Köszi a választ.
    Megbízhatóság szempontjából igazából meghibásodási rátára gondoltam (ahogy olvastam elég változatos alkatrészekből pakolják össze a HP-ket, ami általában nem jó). Nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán publikus adat ezzel kapcsolatban (természetesen csak a korábbi modellekre vonatkozóan). Az összeszerelést viszonylag sok helyen kitárgyalják - nagyon helyesen -, viszont a szervíztapasztalatokat nem reklámozzák (nyilván ilyen információ kevesebb embernek van birtokában). Illetve annyit igen a felhasználói szempontból, hogy a Lenovo szervíz nagyon kultúráltan működik.

Én is a 8440p felé hajlok egyébként (bár ua. a beltartalom jóval drágább a konkurenseknél), de megvárom még az új Dell piacra kerülését is. Az a baj, hogy nem találkoztam még élőben egy HP üzleti szériás géppel sem, míg IBM-el többel is, ami viszont elég meggyőző volt. Akinek meg HP-je volt, az pedig szidta. Egyik cégnél volt több is, de nem üzleti szériás. Lecserélték őket Dell-ekre (vostro), azokkal teljesen meg vannak elégedve.
    Még van rá pár hetem (talán 1-2 hónapom is) hogy eldöntsem, remélem addig letisztul az új processzorokkal szerelt gépek helyzete.

Árcsökkentésre gondolom nem nagyon lehet számítani ebben a kategóriában...

Új hozzászólás Aktív témák