Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
asboth6
üzenetére
Nekem is ilyesmi gépem van (adataim).
Tedd fel a K10stat-ot, 1.0V-on mind a 4 mag mehet 2GHz-en folyamatosan, ehhez a hűtés is elég.
6 giga ramom van nekem is (többet nem lehet beletenni), SSD, Win7 gyönyörűen fut.
Kétlem, hogy lehet procit cserélni, vagy csak forrasztással.
MOD: Bár, találtam ezt a videót, nem forrasztós, ha minden igaz. -
Viktor77
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én AIO-t rakok fel Rufussal. Nem állítok semmit, alap minden, mint nálad, kiválasztom az ISO-t és ennyi.
Elöszörre kiválasztom honnan bootoljon (pendrive), és megy normálisan a telepítő.
Szerintem is a telepítő a hibás.
-
Viktor77
titán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Van notebook beárazós topic.
-
Viktor77
titán
Kinéztem egy Intel 520-as SSD-t. Kb. egyidős a laptomommal (mármint a forgalomban levése, amikor aktuális volt mindkettő), AMD-s a laptomom, lehetnek kompatibilitási problémáim?
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A sebesség mindkét helyen azonos? Az AIDA SATA2-t ír a HDD csatolóra, és SATA-t a DVD-ére.
Amúgy nincs hordozgatva, csak asztalon használom.
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi.
És arra esetleg van lehetőség, hogy a HDD-t berakjam a DVD helyére?
Ezt a videót nézve, nincs akadálya, csak keret kell.
-
Viktor77
titán
Egy Pavilion G6 SH1202-be (A6-3400, 6GB, 6520G) szeretnék SSD-t rakni (64-est vagy 120-ast). Mire kell figyeljek?
-
Viktor77
titán
válasz
Willanyasz
üzenetére
Windows naplók és Alkalmazások vagy Rendszer. A kékhalálkor nézd meg az időt, ez alapján megtalálod a hiba bejegyzését.
Legalábbis Win7-en, nem tudom 8-on is így van-e.
-
Viktor77
titán
válasz
Willanyasz
üzenetére
Az a kékhalál. Eseménynaplóban nézd meg mi okozta.
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Azért érdekes.
Feltettem a legújabb Omegát, ebben ugye benne van a VGA driver is. WoW WoD-ban lett 15-25fps-em full low-on. Mondom ez nem oké, ennél több rémlik.
A HP oldaláról leszedett 2011-es! driver leszed, feltesz, ugyanott 30-50fps fair-en. Mindjárt játszható lett.Ja, meg drivercsere elött, leszedtem az újabbat a saját leszedőjével, régij fel, persze CCC nem megy, OpenCL driver nem megy, ilyesmik. DisplayDriverUninstaller kellett, hogy minden eltűnjön, és így kellett feltenni a régi drivert.
-
Viktor77
titán
Van nekem egy Pavilion G6-om.
A3400+6520G.Újra szeretném telepíteni, de nem tudom melyik chipsetdriver kell hozzá.
Ha az AMD oldalán végigcsinálom a választósdit, akkor egy Omega drivert ajánl fel, ami szerintem grafikai driver. Amit amúgy már feltettem, mert valami ősrégi volt fent. A HP oldalán sem épp új driverek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx