Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Próbálj olyan programot keresni, amihez kell a .NET 3.5-t. Telepítésnél magától lehúzza. Ha jól emlékszem a CrystalDiskMark ilyen.
-
-
Casoli
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Hogy szokott-e probléma lenni a HP szervizzel? Én most szívok velük, valamivel előrébb olvasható is a történet. Azóta beszéltem velük, de leráztak, hogy továbbküldték a külföldi kollégáiknak elemzésre a log fájlokat. Én meg szobrozhatok még pár hétig sz@r géppel. Szerintem ez csak lerázós duma volt a részükről. Tiszta vicc. Szar a vezetékes hálózati vezérlő a gépben, és nem csinál vele semmit a szerviz...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
(Amúgy tudom, hogy WD40 nem ajánlott, de akkor még nem tudtam ezt...tény, hogy bevált)
Holnap beszélek velük.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy HP szervízről tudtok pár infót mondani? Általában nem szokott probléma lenni? (ASUS/Acer fronton tényleg hallottam nagyon horror eseteket, és át is éltem sajnos szinte minden tech kütyümmel ami oda került...)Olyan esetleg nem lehetséges, hogy küldenek egy replacement alkatrészt, és én kicserélem itthon, a rosszat visszaküldöm? Egy ventit simán ki tudnék kapni belőle... van assembly videó, és már többször pasztáztam notikat is. Nekem ez kényelmesebb lenne, mint beadni, és gép nélkül várakozni amíg tesztelik/kicserélik/szétszedik postán dobálják stb...
HP oldalán láttam ilyen otthoni user általi javítás menüt.Szinte 100%, hogy a fan az, mert ha nem megy a venti (teljesen csendes Speed fan bug miatt 60-65 fokon) akkor 30-40 perc után sem jön elő. Másik esetben meg restart után azonnal, ha előtte "nem pihen" pár órát.
Na offolom a témát, sok lesz. Legközelebb leírom még a fejleményeket majd, hátha valakinek hasznos. Addig is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a javaslatokat

-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szerintem hívd fel a szervizt, illetve ha webshopon keresztül rendelted akkor 14 napig indoklás nélkül visszaviheted. Nekem is volt ilyen gondom. Este a csendben nagyon idegesített.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

/

Pyttawrx