- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
#32-t figyelmen kívül hagytad talán? Pedig komolyan gondoltam. A közlekedés is jó arrafelé, Budapest-Törökszentmiklós 1:50h, legalább kétóránként mennek gyorsvonatok. Vasúthoz közel van a buszpálya, ott lehet buszt nézni Tiszapüspökibe, ami amúgy sincs nagyon messze, sokan biciklivel járnak ki oda nyáron. Ha majd akkor jöttök, amikor én is megyek, akár kocsival is ki tudok vinni 1-2 embert. :)
-
Cefa
senior tag
újabb ötlet Románia: Gyilkos tó.
-
Newander
csendes tag
Na senkinek nincs semii több ötlete, hogy hova lehetne menni a mi csodaszép országunkon belül vadkempingezni??
UP!!! -
Cefa
senior tag
Albániába :))
-
Goose-T
veterán
Melegen ajánlom Tiszapüspökit, máig ez a kedvenc helyem! Sok magyar üdülôhelyen jártam már, de még mindig Püspöki viszi a pálmát! Kis falu a Tisza partján, közel Törökszentmiklóshoz, gyönyörüszép környezettel. Azt ugye mindenki tudja, hogy a Tisza egyes partszakaszai a mai napig eredeti állapotukban vannak, nagyon minimális a kiépítettsége. Persze van strand kialakítva Tiszapüspökiben, de csak annyi, hogy fel van töltve a part homokkal és le van buldózerezve egy-két lejárat a partra. Van nagy erdô, kis üdülôfalucska 1-2 vendéglátóipari egységgel. Meg nagyon jó csajok! :DD Nyáron amikor csak tehetem, el szoktam nézni oda.
-
stpotty
tag
én pl a 8 kerületben lakok, nem hordok kést, pisztolyt, tudok írni, olvasni. nem hiszem, hogy akármivel rosszabb, mint bármely más kerület, viszont legalább a belváros, parasztok pedig mindenhol vannak.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Azért írtam, hogy számoljátok ki, hogy egy átlagembernek mennyibe kerülne. Ugye nem kell feltétlenül sátor, bakancs, hátizsák, (ez kapásból -70k) nekem is csak azért, mert nincs... :B Aztán egy 22 napos InterRail igazolvány egész Nagy-Britanniára 220 Euro. Repülőjegy 2*15k, reptéri illeték ugyanennyi, 1 éjszaka Londonban 40Font, stb...
-
Viewsonic
aktív tag
Vadkempingnek még ajánlhatom Bp/8.kert:D
-
zsiga667
addikt
A vadkemping pont azért jó, mert bárki megengedheti magának. Spórolni kell egy kicsit a vonatra oda-vissza, de egyébként nem lenne veszélyes.
Nyáron akarok menni, és nekem úgy jött ki 250k-ra, hogy egy hónap, vonatbérlet egész Nagy-Britanniára, fapados repülővel Londonba, 5 nap Londonban diákszállóban, városnézés, belépők, stb, aztán néhány nap még Angliában, utána irány Skócia vonattal, gyakorlatilag az egész. És ebben benne van a kaja amit veszek meg amit itthonról viszek + új sátor (30k..) +túrabakancs + hátiszák (együtt kb 40k...)
Ez így máris nem olyan sok, vagy tévedek? -
Newander
csendes tag
Ebben biztos igazad van és elhiszem, hogy Skóciában szép a a táj meg jót lehet vadkempingezni, de sajnos mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy kimenjünk Skóciába vadkempingezni!:(
-
zsiga667
addikt
Ajánlom Skóciát pl. Ugyanis ott legális a vadkemping, ellentétben a legtöbb európai országgal.
-
Newander
csendes tag
Nekem sincs ellenemre, hogy elindulunk aztán valahol majd megállunk, de azért jólenne valami uticél is! Mert most komolyan ha nincs semmi cél akkor merre indulsz?? Amugy köszi a tippeket majd megfontoljuk!! Mivel voltál a Mazuri tavaknál?
-
stpotty
tag
Vagy, ha meggondoljátok magatokat, és lehet külföld is, akkor Mazury tavakhoz mentek. kb 1700km2 az egész tóvidék, el lehet kirándulgatni, lehet kenut bérelni, úgy is tök jó. Én már voltam párszor, és a legszebb hely amit eddig láttam.
-
stpotty
tag
Felszálltok a vonatra, elmentek Szilvásváradig, leszálltok, és tudtok mászkálni a Bükkben. Mi minden ősszel tartunk egy Bükk túrát, egy hetet el lehet vele lenni.
Vagy, ha nem akartok mozogni, akkor lemehettek Horányba, mentek egy kicsit a dunaparton, hogy kiérjetek a faluból, leveritek a sátrat, és kész. Ismerőseim csinálják ezt nyaranta, tök jót lehet dögleni.
Vagy Máriapad. Pilisszentkereszttől egy 20perc nagyon kényelmes sétával, gyönyörű hely, lehet sokfelé mászkálni pl vaskapu; pilis barlang. Közel van a falu, be tudtok járni kaját, piát venni, van jó kocsma is, de ha az kell, ahogy mentek Máriapad felé, van tiszta vizű forrás is ( én ezt szoktam inni, és még élek).
Igazából vadkempingezni szerintem úgy jó, hogy elindultok, és ha valami jó helyre értek, akkor megálltok. -
Newander
csendes tag
Na senkinek nincs semmi ötlete?
Vagy csak nincs ilyen hely az országon belül? -
Newander
csendes tag
Helló mindenki!!
Azért kérem a dolgot mert nyáron nagy buláj lesz a haverokkal és a vadkemping tűnt eddig a legjobb ötletnek, cask nem tudjuk merre érdemes!! Természetesen csak országon belülit keresünk! Ha esetleg van ötletetek akkorleírhatnátok! Köszike!:)
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest