- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Van nekünk egy MIKA-6E KON kazánunk, amit teljesen kihúztunk nyárra, elképzelhető, hogy ezt nem kellett volna.
[link]
Most E05-s hibát dob, resetre ismét visszadobja ugyanezt a hibát. Burkolatot levéve, a szivattyú adott ki furcsa hangot és elvileg hibakódra is fut. Első led piros, utolsó sárga=blocked pump, próbáltam, a leírás szerint (csillagcsavar be, majd forgatás) elhárítani a problémát, de sajnos nem jutottam előrébb.
Esetleg tudjátok mi lehet a gond vagy hívjak szerelőt.E05 Léghiány kapcsoló nem zár a megadott időn belül (30 mp.),
miután a füstgáz ventilátor elindult. A hiba leállítja a kazánt. A normál
üzemhez való visszatéréshez kézi/távoli nyugtázás szükséges.Köszi,
P -
Torry
addikt
Sziasztok!
Van egy 8nm-es hálófülkém, viszonylag nagy belmagassággal ~4m?, a nappaliban gázkonvektor, az teszi a dolgát, viszont a hálóba már nem jut át a meleg, vagy akkor kint van elképesztően magas hőfök.
Egy Nobo Fjord-t néztem ki, 1000W: [link]
Sok, kevés? Mivel járnék a legjobban?
Őszintén szólva engem nem zavar annyira a dolog, szebbik felem tette szóvá, így tuti nem menne állandóan, csak amikor nálam tartózkodikKöszi!
-
Torry
addikt
-
Torry
addikt
válasz
asha07lcc #495 üzenetére
Viszont azon nem találok semmilyen szelepet. Létezhet, hogy a radiátoroknál annyi levegő lenne, hogy leáll a kazán?
Szivattyú érzésre működik, meg is pörgettem manuálisan (kikapcsolt állapotban), pár másodpercig fűt is a kazán, aztán lekapcsol és villog az elégtelen áramlás indikátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest