Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#27070592 #47 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam. Én még sokáig a kis telefonok "élharcosa" voltam, de már elfogadtam a telefonok méreteit. Pedig ott van pl az XZ2c. Nekem van kettő is belőle, állati kényelmes telefon. Sajnálom, hogy nem a Galaxy S8 idejében terjedtek el ezek a gyorstöltési technikák. Ketté szedni az akkut vagy három felé, mondjuk 3x 1000 mAh, azt sokkal gyorsabban fel lehetne tölteni és akkor nem sok embert érdekelne, hogy csak 3000-3500 akkus telóink vannak.
Sajnos az akkugyártók későn ébredtek, a telefonos cégek meg nem erre fektették a hangsúlyt, hanem elsőnek megnőttek a kijelzők és aprádonként nőttek az akkukapacitások, míg elértük azt, hogy ma az 5000 mAh egy tök belé méret.
A gyorstöltés meg (nálam a 20W nem gyors, hanem a 60-80W az, bár a 3000-3500 mAh-s akkuhoz elég lenne a 40-50W is) később kezdett elterjedni, fejlődni. -
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #35 üzenetére
A Note 10 jó telefon.
A Note 9 elmegy, a Redmi 10 elmegy. De jobbak, mint ez a Honor. -
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #20 üzenetére
55 ezer ft. Ennyiért már ne várj sokkal többet. Elmúltak azok a idők, lapozni is kellene a naptárat, illetve néha kinyitni a híreket.
Ott a Moto E40, meg a Redmi 10C és 12C. Hardveresen jobbak? Jobbak. Kijelzőben? Nem jobbak. Kamerában? Jóval gyengébbek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #3 üzenetére
Az tényleg illik rá.
-
janeszgol
félisten
Ennyiért ez megvásárolható nyugodtan. Éppen azt néztem, hogy az általános minőség nem csak a kijelzőknél, hanem a kameránál is bőven nőtt. Kamerában pl egy A5 2017 sem jobb (sőt!).
A kijelző vállalható, az SoC a HD felbontás mellé vállalható. Ram ok, kamera ok, akku ok.
Nyugodtan meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár hónappal a start után kifejezetten jó ajánlat lett a Honor belépője.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest