- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
nylacika #598 üzenetére
Hm, érdekes. Most megnéztem, nekem is be van kapcsolva, mégsem halk. (Nem én kapcsoltam be, nem is tudtam, hogy van ilyen)
Érdemes elolvasni a magyarázatot a funkció alatt. Elvileg rezeg mód váltáskor és 8-as erősség felett nem játszik. Ha jól értelmezem...
Mindenesetre a lényeg, hogy megjavult és megint tanultunk valami nagyon fontosat. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Olyat meg lehet tenni, hogy a külső és a belső képernyőn testre szabbjam az appokat?
Értem ezalatt, hogy más elrendezés legyen, ne ugyanaz.
Illetve más hátteret rakni a külső és belső kijelzőre? -
-Maci-
addikt
Az utolsó frissítés óta határozottan hangosabb a partner beszéde telefonáláskor. Eddig kicsit halk volt, most viszont nekem kellett vissza halkítanom, nehogy megsüketüljek.
Illetve a beszéd hang is sokkal tisztább lett mindkét oldalon. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #574 üzenetére
Szuper, jól néz ki.
Nekem, kb kedden jön vissza a szervizből. -
-Maci-
addikt
Nekem jó sok évvel ezelőtt volt egy gondom egy fülessel, amit s telóhoz kaptam. Vagy Huawei P20P volt vagy a P30P, erre már nem emlékszem.
Bementem vele a szervízbe a Blahánál, ahol közölték, hogy nyomjak egy fr-t a telefonon és adjam le a fülessel együtt...
A telónak semmi baja nem volt, más fülessel szépen működött. Sőt kipróbáltattam a fülest haverokkal is, tényleg az volt a szar..
Végül nekem nem ért meg s buli egy fr-t + ki tudja mennyi átfutási időt... Vettem egy új fülest. -
-Maci-
addikt
Ház ez már a dínok kora óta van így.
Először én sem értettem, de van benne ráció.
-ne szivasd a szervízt általad elcseszett szoftveres bugokkal
-szervíz után ne mondhasd, hogy mégis lelopták róla a videokat amiket az asszonyról készítettél barátkozás közben
-Ne mondhasd, hogy Ők resetelték a tudtod nélkül és buktál emiatt sok mindent. -
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #574 üzenetére
Miért kell egy szaros fólia miatt factory reset?-.-
Köszi. -
Mulderpapa
aktív tag
Ma végre sikerült átvenni a telefont a Foxpost automata kétszeri meghibásodása miatt...
Teljesen jó lett az új fólia, vissza állították az eredeti állapotot. A külső fólia is elég ramaty állapotban van, de ahhoz nem nyúltak. Nyilván nem is vártam el, illetve az egyszerűen cserélhető, szóval azt majd rakok rá én. -
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #568 üzenetére
Huh, a frissítésnél ki volt írva csomó új funkció, de persze nem bírtem megjegyezni. Talán vissza lehet keresni valahol.
Ami biztos:
-lettek előre választható szűrők a kameránál.
-a beállított osztott képernyős app párost lehet menteni (mint Samunál)
Ezek a legfontosabbak. Aztán még sok minden a motorháztető alatt.
Fluidabb lett au eszköz, bár ezzel eddig sem volt gond.
Dock mode-ot nem találtam.
De ne felejtsük el, hogy ez csak egy kisebb al verzió frissítés. Még nem az a verzió, ami a V3-on van alapból. -
Ateszpapa
addikt
Milyen az új frissítés?
Nekem még szervizben van a telefon. -
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #555 üzenetére
Szia.milyen lett a fólia?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #563 üzenetére
Ettől féltem, hogy egy fólia felrakása miatt állíthatok be mindent újra.
Igaz, most csinálom a Honor Suittal a mentést.Nekem attól macerásabb, hogy Samu órám van, és a drága Samu miatt ha nem Samu telefonnal használod, akkor az EKG és vérnyomásmérés nem fog működni gyárilag.
Van erre megoldás, de majd egy óra volt nekem mire megcsináltam, de működik.Most majd kezdhetem előröl.
Na mindegy, remélem a kövi fólia tovább fogja bírni mint a gyári.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Ateszpapa #559 üzenetére
Teljes mentés és reset volt mielőtt elküldtem. Írta az ügyfélszolgalat is, hogy csináljak róla mentést, mert mindent törölnek róla.
Az enyém még mindig a Foxpost depoban van, valószínűleg azért mert az automata amibe kellene küldeniük, pont nem üzemel.
szkutyi:
Nálam 6 hónapot bírt az eredeti fólia. Az első képen látszik a bal oldalon is alul egy kis levegős rész. Ez már kb. 3 hónap után megjelent az alján mind a két oldalon, de nem volt zavaró. Ugyan ilyen volt a jobb oldalon is, amiből elindult a csík. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Igen, nekem is kb 3 nap alatt végigfutott.
Nem értem, hogy jöhetett fel pont a hajtás mentén jobb oldalon.
Semmi külső behatás nem érte, nem esett le, semmi.
Időnként mikroszálas rongyal le szoktam törölni a kijelzőt, lehet attól?Na, már rendeltem is a mobilfutárt, remélem a jövő héten elviszik és vissza is hozzák.
Te csináltál teljes resetet?
Pipa leszek, ha ezt 2 havonta eljátsza.
Szerinted érdemes lenne rárakatni fóliát pluszba?lillaanna:
Nagyon sajnálom, kár érte.
-
lillaanna
csendes tag
Olyan szerencsés vagyok.. Ván pár hónapja ez a telefonom, és elejtettem a kocsiban. Szőnyegre esett a két ülés közé.. Tok védi. Felvettem és látszik a belső monitoron a mikro törés. Na, azóta nincs belső képernyő..
Biztosítás nincs, sose volt, pedig mindig a kor legdragabb androidos telefonját használtam.. Ezt is 4 évre terveztem.. Vigyázzatok rá, ezek szerint nem kell sok neki. -
szkutyi
addikt
válasz
Ma néztem már kapni szolgaltatóknál a v3-at...de ez valahogy most elvette a kedvem..kitudja mennyit bír a belső fólia akkor ezek szerint
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #537 üzenetére
Szia!
Elvitted szervizbe, megcsinálták?
Képzeld nekem 2 hónapos sincs, és felülről lefelé szinte olyan mint a tiéd.
Még kisebb a csik, de kb ugyanott van, csak lefelé.Ez eléggé elszomorító.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani jó öv táskát/tokot a telóhoz?
Egyszerűen hiába túrom a netet, nem találok jó méretűt -
reccs
újonc
Abban tudnátok segíteni, hogy miért nem jelennek meg az alkalmazások értesítései? Illetve csak néhány nem jelenik meg, pedig a beállításoknál engedélyezve vannak, és az akkumulátor beállításnál is kilőttem az automatikus kezelést... (Kréta, OTP Bank appoknál fordul elő elsősorban)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #549 üzenetére
Igen, valóban.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #545 üzenetére
Nincs az a fólia amiért leszedném a gyárit, hogy bukjam a 3 év garit.
Amúgy tuti bukó lenne a gari?szkutyi:
Az is lehetséges, még nincsen tapasztalat ez ügyben sem.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #543 üzenetére
Ez szomorú.
Most ezért beküldeni, meg gyári resetet csinálni.
Azért csak úgy nem adnám oda, ki tudja bele tudnak-e túrni a telefonba a szervizben.
Az a plusz fólia talán nem rossz ötlet, lehet jobban védené, hogy feljöjjön, bár nincsen tapasztalatom ezzel. -
Mulderpapa
aktív tag
-
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #543 üzenetére
Bakker..mintha valahol olvastam volna hogy az első 2-3 ingyen van és beviszed, csináljak pikkpakk és kész...de nem magyar oldalon olvastam..azért emiatt bukni a telefont egy két hétre cink...:/
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Ateszpapa #542 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne saját garanciális szervizük. Ügyfélszolgálat sem ajánlotta fel.
Érdekes amúgy, hogy ezt a gyári belső fóliát nem találtam meg sem itthon, sem pedig külföldön, mint "alkatrészt". Annyi biztos, hogy nem csak egy sima fólia, olyan mintha rá lenne laminálva a kijelzőre. Ha vissza jön, lehet dobok rá egy hydrogél fóliát, hátha jobban bírja. Annyira nem poén fél évente vissza küldeni garanciába emiatt. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #541 üzenetére
Raknak rá új belső fóliát.
Amúgy valós Budapesti szervizük nincsen nekik?
Az jobb lenne, ha helyben meg is csinálnák.
Nekem a TMX-el eddig nem volt bajom, pedig volt már náluk pár telefon és okosóra is. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Ateszpapa #540 üzenetére
Sejtettem, hogy ők is a TMX-el vannak leszerződve.
Egész gyorsan válaszolt a support, küldtek egy űrlapot amit ki kell tölteni, biztonsági mentést kell csinálni és elvileg futár viszi. Kíváncsi vagyok mit cserélnek, ha egyáltalán garanciában megcsinálják. Ha mégsem, akkor lesz egy Jerry rig everything féle teszt vele. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mulderpapa #539 üzenetére
-
-
-Maci-
addikt
válasz
Mulderpapa #537 üzenetére
Szerintem ez sajna gari lesz akkor.
-
Mulderpapa
aktív tag
Valaki szedte már le a gyári belső fóliát a telefonról?
6 hónap után így néz ki. Érdekes módon nem is a gyűrődésnél kezdett felválni, hanem mellette. Tudom, elvileg nem szabad leszedni, de hétről hétre egyre jobban jön fel és elég idegesítő bekapcsolt állapotban is. -
Ateszpapa
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #530 üzenetére
Semmi baj.
Október elsején jelenik meg nálunk hivatalosan. -
-Maci-
addikt
Lehet e már sejteni, hogy mikor kapjuk meg a V3 frissítését V2-re?
-
szkutyi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #530 üzenetére
Szeptember 5 az EU megjelenés..utána várható valamikor
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #528 üzenetére
Szia!
A Telekomnál kapható, én is ott vettem. -
Sziasztok!
Van infó itthoni megjelenésről? Főleg a Telekomnál érdekelne.
-
kapuy
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonosa lettem a telefonnak!
Viszont az Android Autoval meggyűlt a bajom, kábelen próbálom összekötni, eddig az előző telefonnal (Pixel, iPhone) kifogástalanul ment, itt ha összekötöm akkor nem működik. Az USB megkérdezi, hogy milyen módot állítson be, itt bepöttyintem az Android Autós opciót, viszont látszólag amikor csatlakozna, akkor le is áll az app, így sikertelen a kapcsolódás.
Valaki találkozott már hasonló problémával? Van esetleg megoldás rá? -
Silenzio
addikt
válasz
nylacika #511 üzenetére
Ez nem telefonos sajátosság, ez a Google új Policy-ja. Mostantól az ingyenes appok letöltése is vásárlásnak minősül, és ott is random bekéri az ujjlenyomatot.
#512Ateszpapa: Ez a normál. 3 hónap után is ilyen, ezt megnyugtatásul közlöm.
#514szkutyi: Kár ezen lovagolni, mivel nem egyenletes a kijelző felülete, megtörik rajta a fény. Ez nem "csíkozódás", ez hülyeség, a kijelző a hajtáscsíknál is ugyanazt a képet adja, csak fénytörésben látod. Ez ilyen.
-
szkutyi
addikt
válasz
Ateszpapa #516 üzenetére
Yettel..volt rá 14 napom! Csak féltem hogy valami történik esztétikailag vele és inkább másnap vissza vittem-.-
No nem baj majd ha a v3 kecsegtető lesz akkor lehet azt kihozom
Tudom hogy ez a legszélesebb a kijelzős a piacon....a Samsung egy vicc...pedig a rendszere tetszik nagyon..
Oneplus open-be voltam belé szerelmesedve, de a honor megjelenése után már nem volt kérdés hogy piacon a legjobb lett a v2...mostmár úgy néz ki a v3. -
Ateszpapa
addikt
Tudtommal ennél a telefonnál a legszélesebb a külső kijelző ami nálunk hivatalos gariban kapható.
Foldnak még keskenyebb.
Én a külső kijelzőt, csak pár apró dologra használom, gyorsan írni valakinek, vagy a menetrendet megnézni.
A többire ott a nagy belső kijelző ami a lényege ennek a telefonnak.Kár volt visszavinned 1 nap az semmi, honnan hoztad ki?
-
szkutyi
addikt
válasz
Ateszpapa #513 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A második képen látható "sötétebb csíkokat" láttam.en is...ezek szerint ez ilyen!
Ez se nem hiba, se nem probléma, mert 99%ban szemből nézi az ember.az innováció hajt engem is battameg.pedig aztán fél éves az s23 ultram.xd. nekem a legnagyobb kompromisszum a külső kijelző mérete lenne csak.
Amikor még nem volt 8.0fw megvettem...egy napig volt nálam, két nagyobb sw bug volt ami miatt vissza vittem
Az egyik az az volt hogy böngészőben ha az egyik lapon volt egy beágyazott videó, le ment valamiért kb 10-20hzre, és lagholt a böngésző amíg újra nem indítottam..a másik pedig a játékban optomalizalatlan képfrissítés, plusz ha becsuktam, levágta a játék széleit.(Jó ez csak egy játék) Aztán egy hét múlva jött a 8.0 és megoldotta a böngészős problémát.-.-xd -
Ateszpapa
addikt
Első 2 kép elég tré lett, inkább csináltam másikat és ezeken most automata fényerő van, az előzőeken majdnem maximum a fényerő.
Ezek sem valami jók, no de régi a teló.Ha ez probléma, maradj inkább az S23Ultránál az is egy nagyon jó masina.
Én azért váltottam, mert érdekelt már ez az innováció, igaz először Foldokat nézegettem, aztán szembejött velem egy Youtube teszt videó erről, és utána feledésbe is merült a Samsung fold, pedig az órám még mindig Samsung, és egy ideig az is marad.
Amúgy miért nem próbálod ki? Van 14 napod rá.
-
-
nylacika
aktív tag
Utolsó frissítés óta érintéses fizetésnél másnál sem elég a képernyő feloldása? Miután feloldom ujjlenyomattal, utána még egyszer kéri az ujjlenyomatot és utána érintve fogadja csak el... Simple és Google Pay ugyanígy csinálja...
-
-Maci-
addikt
Jó, hát nem tudok még mit írni. Te látsz csíkot, én nem. :-) Ez ennyi.
Viszont teljesen barátilag írom, hogy akkor a V3-at se vedd meg, mert ugyanez a képernyő lesz. Vagy akkor várj vele x hónapot, ne egyből vedd (csak akkor meg lecsúszhatsz nyitási akciókról.)
Szerk.
Nem vettem kötekedésnek semmit. :-) -
szkutyi
addikt
Nem...én jó indulattal felhoztam a.temat, hogy amit láttam az nem az amit látni szoktam a kicsomagolás teszteken, és nem az amit fogtam fel éve a kezemben...nem az az 5% amiről beszélek! Hidd el, megyek Pécsre a hetvegen, le fogom fényképezni amire gondolok!
Nem értem miért veszed kotekedésnek, köpködésnek, szörszálhasogatásnak, talán mert ilyened van és véded..semmi értelme..forumtars is mondta hogy észre vette ő is....ettől még nem vesz el érdemben abból hogy milyen klassz a telefon...de ha ez így van ahogy látjuk 2en is, az nem jó! Valószínű te még nem látod azt amit mi! Sőt biztos... -
-Maci-
addikt
Az esetek 95%-ban,használatkor nem lehet észrevenni a gyűrődést.
Viszont 5%-ban igen!!
Te ezen az 5%-on lovagolsz. Nincs ott semmi csík, csak az adottságai miatt ott más szögben áll az "üveg".
Az általad linkelt foton is elég jól látszik, hogy nagyon nem életszerű szögben tartja a készüléket.Mondom, szerintem engedd el ezt a hajlítós témát. Tényleg, jó indulattal, barátilag mondom. Egyenlőre itt tart a tudomány és számodra nem fér bele ennyi kompromisszum sem. Csalódni fogsz a V3-ban is.
-
-Maci-
addikt
Hát nekem nálam nincs ilyen csíkozódás.
A fórum topikot indító tesztben sem írnak ilyesmiről.
Ez a telefon csak nekünk új. Kínában már bő 1 éve forgalamazzák. Gondolom nem 1-2 darabot adtak el belőle.
Illetve ebből következik talán, hogy ami hozzánk eljut, az már nem a gyártás kezdetéről származik, tehát már kiforrott.Hiba lehetőség benne van a pakliban kb. mindennél. Ezt vagy elfogadja az amber, vagy tényleg inkább ne adjon ki ennyi pénzt erre a célra.
3 év gari van a telóra...
Egyrészt elvileg megjavítják (vagy cserélik), ha hibás. Másrészről a gyártónak érdeke, hogy ne kelljen sokat gariban javítani/cserélni. Gondold el, hogy ha tömegével vinnék vissza őket... Annál olcsóbb és egyszerűbb 1x jól megcsinálni.
Szerk.
És mi van, ha valamit módosítottak ka képernyőn a V3-nál? Ha máshol lesz csíkos...
Ha meg nem változtattak, akkor meg ugyanúgy nem fog neked tetszeni ez V3 név alatt. -
szkutyi
addikt
Nem a.hajtas csík/mélység ami nagyobb! sötét sáv jobbra balra a kozepvonaltól..ez nem a köpködesről szól, csupán információ gyűjtése mielőtt megveszem a v3-at. ugyanis ha úgy van ahogy a forumtars mondja hogy az idő haladtával ez előjön, akkor az probléma,.mert kb fél éve még nem volt ilyen az a készülék amit a kezembe fogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával