- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Tegnap voltam arkadba...hát sehova sincs kirakva a v3-.-
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #574 üzenetére
Miért kell egy szaros fólia miatt factory reset?-.-
Köszi. -
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #555 üzenetére
Szia.milyen lett a fólia?
-
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #555 üzenetére
Ma néztem már kapni szolgaltatóknál a v3-at...de ez valahogy most elvette a kedvem..kitudja mennyit bír a belső fólia akkor ezek szerint
-
szkutyi
addikt
válasz
Mulderpapa #543 üzenetére
Bakker..mintha valahol olvastam volna hogy az első 2-3 ingyen van és beviszed, csináljak pikkpakk és kész...de nem magyar oldalon olvastam..azért emiatt bukni a telefont egy két hétre cink...:/
-
szkutyi
addikt
válasz
Ateszpapa #516 üzenetére
Yettel..volt rá 14 napom! Csak féltem hogy valami történik esztétikailag vele és inkább másnap vissza vittem-.-
No nem baj majd ha a v3 kecsegtető lesz akkor lehet azt kihozom
Tudom hogy ez a legszélesebb a kijelzős a piacon....a Samsung egy vicc...pedig a rendszere tetszik nagyon..
Oneplus open-be voltam belé szerelmesedve, de a honor megjelenése után már nem volt kérdés hogy piacon a legjobb lett a v2...mostmár úgy néz ki a v3. -
szkutyi
addikt
válasz
Ateszpapa #513 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A második képen látható "sötétebb csíkokat" láttam.en is...ezek szerint ez ilyen!
Ez se nem hiba, se nem probléma, mert 99%ban szemből nézi az ember.az innováció hajt engem is battameg.pedig aztán fél éves az s23 ultram.xd. nekem a legnagyobb kompromisszum a külső kijelző mérete lenne csak.
Amikor még nem volt 8.0fw megvettem...egy napig volt nálam, két nagyobb sw bug volt ami miatt vissza vittem
Az egyik az az volt hogy böngészőben ha az egyik lapon volt egy beágyazott videó, le ment valamiért kb 10-20hzre, és lagholt a böngésző amíg újra nem indítottam..a másik pedig a játékban optomalizalatlan képfrissítés, plusz ha becsuktam, levágta a játék széleit.(Jó ez csak egy játék) Aztán egy hét múlva jött a 8.0 és megoldotta a böngészős problémát.-.-xd[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Nem...én jó indulattal felhoztam a.temat, hogy amit láttam az nem az amit látni szoktam a kicsomagolás teszteken, és nem az amit fogtam fel éve a kezemben...nem az az 5% amiről beszélek! Hidd el, megyek Pécsre a hetvegen, le fogom fényképezni amire gondolok!
Nem értem miért veszed kotekedésnek, köpködésnek, szörszálhasogatásnak, talán mert ilyened van és véded..semmi értelme..forumtars is mondta hogy észre vette ő is....ettől még nem vesz el érdemben abból hogy milyen klassz a telefon...de ha ez így van ahogy látjuk 2en is, az nem jó! Valószínű te még nem látod azt amit mi! Sőt biztos... -
szkutyi
addikt
Nem a.hajtas csík/mélység ami nagyobb! sötét sáv jobbra balra a kozepvonaltól..ez nem a köpködesről szól, csupán információ gyűjtése mielőtt megveszem a v3-at. ugyanis ha úgy van ahogy a forumtars mondja hogy az idő haladtával ez előjön, akkor az probléma,.mert kb fél éve még nem volt ilyen az a készülék amit a kezembe fogtam.
-
szkutyi
addikt
Igen, kell hozzá még egy mobil
hát csak gondoltam szakmai topik, azzal nem leszünk előrébb ha csak a pozitív dolgokkal van tele a dolog, tegyünk energiát a negatívba is..azért köszi.
UI: kíváncsi lettem volna kinek milyen mértékben látszik, és mennyi nyitogatás társul hozzá.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz
Ateszpapa #494 üzenetére
Mi is?nem nagyon látom mire nem reagáltam....
Jézus látom...azt nehezményezed hogy nem reagáltam arra hogy mikortól lessz telekomnal?xd hát mi vagyok én látnok?xd
De még csak azt sem mondtam hogy telekomos alkalmazott vagyok... Más sem válaszolt...ez inkább a te serelmed és nem a tobbieké.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Hány aktív tag van itt jelenleg?
-
szkutyi
addikt
Megtennél nekem valamit?nagy kijelzőt nem szemből hanem olyan 45-60fokból oldalról lefotózod?világos hattérrel...tegnap néztem yettelnél, és nem emlékszem hogy ilyen csúnya lett volna a hajtás új korában..konkrétan a.hajtastol.jobbra balra fel fél centire jó sötét sáv van...
-
szkutyi
addikt
Magic os 8.0-val aztán milyen az akksi idő?köszi.
-
szkutyi
addikt
Na megtapogattam mégegyszer a fold6-ot....
Gagyi zsanér érzet, zavaró hogy nem 180fokra nyílik, zavaró a hajtás, nagyon tükröződik a belső kijelző. Sokkal kisebb mint az ultra ..sajnálom, kár érte, ezzel a Samsung csak felhasználókat veszít...mert maga az ultra nagyon tetszik...de fold vonalon nem fogok samsungot választani mert ...
Bakker honor v3 pwn 3820 belső, 4280kulso.......azért nagyon nem mind1.
Külső kijelző 5000nit...hát eszméletlen milyen hw...és 5100mah ebben a vékony telefonban....
Kíváncsi vagyok mikor csináljak meg a 3ba hajtható telefont...ha 4.35őt 3x vesszük, akkor az 12mm.....
Csak a fránya sw legyen rendben!!!![ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
Nézem a v3 teszteket..hát brutális..szinte NINCS hajtáscsík!
Eszméletlen profi...mosogepben kimosták, bírta.xdd
Lehet ez lessz az s23 ultra utódja. -
szkutyi
addikt
Esetleg ha Pécsett járok, van rá esély hogy valaki megmutassa.nekem a telefont pár perc erejéig?
-
szkutyi
addikt
Bonyhád közelében van valaki v2 tulaj?
-
szkutyi
addikt
válasz
DonDragonka #373 üzenetére
Csak új telóként állítsd be és ne klonozd...
-
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #350 üzenetére
Xiaomi 11t pro 120w telóm volt 15 perc volt átlag 10-100%
25w töltés durván 5000mA/ óra.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #276 üzenetére
Nem erőltetem senkire sem, csak jobb tudatosan élni mint a multik zsebét tömni, akik talicskázzak kifelé a pénzt....
nem is ajnároztam őket, de akár azt is lehetne..mert amíg onnan INGYEN megjön 4000ft-ert. Addig itthon kihozza a futár 2500ftért a 10 000-ftos töltőt...EZANEMMINDEGY..
SZERVUSZ SZIVESEN -
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #274 üzenetére
Hagyjuk mar ezt az aliexpresses dolgot.xd ugyanazt kapod itthon is csak újra csomagolva vagy csak hozzá nyomtatva egy magyar leírást...(Vagy még azt sem). Nem ma kezdtem onnan való rendelgetést, és több 10x állapították meg a családdal hogy UGYAN AZ.xd
25-100 között 40 perc akkor az nincs 66w vagy csak pár percig tartja ott....
100w PD digit kijelzős kábelt vettem kintről 800ft-ert szőtt kábellel....brutál jó minőség...itthon 4000 körül megy.... [kép]
Fa kirakót vettem 4000ért ami itthon 15000, úgy hogy original kínai csomagolásban árulják ahogy én is megkaptam kintről.xd
[kép] [kép] -
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #232 üzenetére
Na így kell ezt csinálni
-
szkutyi
addikt
Elérhető már az Android 15 beta
-
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #217 üzenetére
Kínából original honor 66w töltő 3700ft....
Ha nem sürgős nagyon max2 hét alatt megjön, futár hozza. -
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #204 üzenetére
Miről valtottál?grat
-
szkutyi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest