- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
senior tag
Azért ezt a ~2 évet én még nem nevezném hosszútávúnak, illetve azért akadtak is problémák amit szerencsére a gyártó jól kezelt.
Viszont lehet csak placebo, de az akksi mintha tényleg javult volna kicsit.
Tegnap ebben az új 3 alkalmazásos módban, ~4 óra alatt kb 30%ot merült.
Eddig 2 alkalmazással ez 50% hoz szokott közeledni emlékeim szerint. -
wandor0930
senior tag
-
wandor0930
senior tag
Jaja az nekem is szimpatikusabb mint a kijelzőn ide-oda huzigálni az osztott képernyőért, illetve 3 ablakos megoldás is jónak tűnik elsőre.
Nekem egy problémám volt, a tollat nem akarta magától leválasztani, de töröltem és újracsatlakoztattam így most már az is jónak tűnik.
Az is tetszik hogy az állapotsávban ellehet tüntetni fölösleges ikonokat, bár még így is van ami ott virít, de nemkéne (pl VoLTE).
-
Geni86
tag
-
Geni86
tag
-
Sumptuous
senior tag
-
Sumptuous
senior tag
-
-Maci-
addikt
-
Camel
csendes tag
-
Camel
csendes tag
-
-Maci-
addikt
-
kapuy
csendes tag
-
szkutyi
addikt
Igen, kell hozzá még egy mobil
hát csak gondoltam szakmai topik, azzal nem leszünk előrébb ha csak a pozitív dolgokkal van tele a dolog, tegyünk energiát a negatívba is..azért köszi.
UI: kíváncsi lettem volna kinek milyen mértékben látszik, és mennyi nyitogatás társul hozzá. -
Silenzio
addikt
Ja, mindenesetre a Oneplus valami eléggé különlegeset alkotott hardveresen. Az Open zoom és ultraszéles kamerája is jóval nagyobb a kamerabajnok Xiaomi 14 Ultra azonos célú szenzorainál, az iPhone 15 Pro szériáról meg inkább ne is beszéljünk. Ilyen is van ezek szerint.
Mondjuk az meglepő, hogy a Honor nem közli a V2 kapcsán a szenzorméreteket, de egyébként nem olyan aprók azok se, ha jól tudom. Egyedül a főkamerát ismerni biztosan, az az IMX866, tipikus 1/1.5-ös. Nincs is vele bajom, egyedül a szoftvert cseszték el.
-
Silenzio
addikt
Van annál jobb, legalábbis kamerában. Oneplus Open. A Sony Lytia mindent visz. iPhone-t is veri. Most hirdetnek is egyet 400-ért, de szerintem "nem érek oda" időben. Kár, hogy a készülék nem olyan gyönyörű, mint a V2, de az a kamerás tudás odaver.
Illetve egyvalamire nagyon ráhibáztál. Ha tökéletes rendszerszintű kamerakezelést akarsz iPhone szintű hardver-szoftver összhangot), eddig CSAK az alábbi márkák működtek: Sony, Xiaomi, Google Pixel. Valószínű tökéletes az LG, ma jött szembe egy egyéves "hogyan legyünk kezdő filmesek" videó, vegyél egy LG V60-at, vedd meg rá a mcpro24fps szoftvert, és van egy profi kamerád és elfogadható telefonod fillérekért. Nem próbáltam a Nothinget és a többi kisebb márkát, HMD-Nokia, Motorola, Lenovo, ASUS stb. Totál kétesélyes.
Ami gatya: Samsung. Felülírja a túlélesítés kikapcsolását, gyakran csal az is a flat módokkal, a zoomlencsék évek óta minden appból le vannak tiltva. Huawei - főleg, mióta elváltak a Google-lel - a mcprót külön le kellett fejlesztenie az orosz srácnak, aki csinálja, Huawei-re. Honor, mint a mellékelt ábra mutatja. A BKK mobilok sem tökéletesek. A Oneplus is csak egy reményteli vétel, a 24 képkocka per másodperc a Oneplus 8 Prónál nem volt támogatott, ha force-oltam, az egyik ugyanolyan modell elcsúsztatta a hangot, a másik nem volt hajlandó hangot venni. Tökre ugyanaz a két telefon tök máshogy viselkedett. Android 11-től a Oneplus is letiltotta a kamerákat, csak a főkamera működik - mondjuk általában az kell, plusz előtét obik. Én így forgatok. De bízom benne, hogy már jobb lett. Mondjuk nem akarok kétszer csalódni, úgyhogy valszeg igazad van, és a Xiaomi lenne a tuti befutó.
Sajnos a compatibility listek eltűntek, vagy nem frissülnek évek óta. A mcpro büszkén hirdeti, hogy MINDENNEL működik, és ez valószínű igaz is. A Honorral is lehet filmet forgatni, olyat is, amit fesztiválra küldhetsz. De mégsem olyan optimális, mint egy Sony/Xiaomi. Evvan.
-
nylacika
aktív tag
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
-
-)Verso(-
támogató
-
Silenzio
addikt
A Sony Xperia 5 III-am is 8.2 mm vastag, mégis tudja, míg túl nem melegszik. Ennek a készüléknek pedig szemlátomást nem okoz gondot a melegedés, én legfeljebb langyosra tudtam felfűteni aktív játékkal. Tudná ez, csak még nem akarták.
"Legalábbis én még nem láttam élő embert, aki 4k@120hz-zel akart felvenni egy telefonnal."
Jelen. 3 éve 40 kilónyi felszereléssel mentem filmet forgatni egy alkotóműhelybe, de az egyetlen kütyü, amivel tudtam 4K-ban lassított felvételt venni, az a telefonom volt, mert a Blackmagic-ek erre képtelenek voltak. Arra az egy snittre kellett, de kellett.Amúgy nem életcél persze. Dolgozni vettem a telefont, nem niche, hanem nagyon specifikus munka. Internetes minőségellenőrzés Google-nek, Microsoftnak. Előbbi csak telefonon engedi, és kifolyik a szemem, ha napi 5-8 órában kell melóznom. Ezzel viszont egy álom.
A kamerát meg megoldom, jó lesz nekem az a háromezerhétszázszor valami. Majd dobok nektek próbafelvételeket, főleg low lightban, mert nappal bármivel lehet már szinte bármit.
-
lazsosz
tag
-
lazsosz
tag
-
kiskun968
tag
-
gusthy
veterán
-
Snoop27
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs, pontosabban 800,65 EUR
hát csak gondoltam szakmai topik, azzal nem leszünk előrébb ha csak a pozitív dolgokkal van tele a dolog, tegyünk energiát a negatívba is..azért köszi.

T0mBd1gg3R