- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Integra #26760 üzenetére
Minden fórum propaganda valamilyen szinten, a prohardver is.
A t1r a gumisok közül az egyik, amit tudom, hogy megvetsz, és elhiszem hogy van olyan jó az rs2 is, de én is imádtam őket, ahogyan most a haverom is már egy hete minden nap felhív, hogy milyen fasza radírjai vannak amióta megvette a t1r -t (200 ezres vezetési tapasztalat után a saját autóján). Zoli is elégedett még a paradak után is.
Oké nekem 200 le -re már kevés volt, és keskeny, ezért is adtam el (képzelem mit fog érni majd a 250 lovas skunk2 EP3-on)
Én összességében meg vagyok elégedve az ottlevőkkel, nyilván te már sokkal régebb óta közöttük vagy, ezért vannak tapasztalataid. Sok hasznos tanácsot kaptam már, persze volt amivel nem értettem egyet, de úgy vagyok vele, hogy szeretek kikérni minél több véleményt, tanácsot aztán a végén levonom a konzekvenciát, mert nem vagyok köteles azok alapján eljárni, amit mondanak. Meg ez ember idővel kitapasztalja, hogy kinek a szava mérvadó és kié üres beszéd általában.
Körülöttem sültparasztok vannak, tehát nekem csak a fórum marad ill. saját tapasztalataim
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest