Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz
danika365
üzenetére
Én nem vagyok hajlandó a vámmal szórakozni amikor az EU-n belülről is beszerezhető. Hamarabb is itt van (persze ha éppen van raktáron)...
De most nagyon elgyengültem a BlackView készülékeivel kapcsolatban, például ott a BV7000PRO ami igencsak jó vételnek számít... -
ddsteel
senior tag
válasz
danika365
üzenetére
Én csak aliról rendelek. Volt olyan infóm, hogy ebayről vagy nemtom honnan, eu-ból rendelt valaki, de ugyanúgy kínából küldték és vámoltak. Ezt csak hallottam, nem biztos. Nekem marad az ali, ha nem vámolnak (amire ugyan egyre kisebb, de van esély) akkor jóval olcsóbb. Valami 27E volt a teló és a vám (illetve erre csak áfa van) az olyan 7E volt, szóval 34-ben állt meg a vége. Most 32 körül rendeltem egy PRO-t, úgy számolom, vámmal 42 lesz majd. A vámkezelés összege valami 2-2500 Ft körül van, plusz az áru értékének 27%-a ugye.
-
ddsteel
senior tag
válasz
danika365
üzenetére
Na be is rendeltem egyet, 114 USD volt az alin. kíváncsi vagyok, mikorra jön meg, meg megvámolják-e. Sajna a legutóbbi 3-4 telómat már mind megvámolták.
A simát, ami szintén úton van még legfeljebb majd eladom. Illetve akkor lehet, hogy összehasonlítgatom őket és ha jó a 8 magos akkuideje is, akkor az marad, ha meg nem, akkor majd az megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest